USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Запитай юриста
[19 Травня 2016 22:18] tatyna: Можливо споживачу забрати переплачені гроші у ЖКГ - банкрота, якщо на нього вже подали до суду ПАТ "Дніпрооблєнерго" та призначений ліквідатор. Якщо можливо, то яким чином?
Відповідь юриста:
Так, можливо! Якщо ще не пропущенго строк подачі вимог кредиторів. Це питання регулюється ст. 23 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", якою, зокрема, передбачено, що конкурсні кредитори за вимогами, які виникли до дня порушення провадження у справі про банкрутство, зобов'язані подати до господарського суду письмові заяви з вимогами до боржника, а також документи, що їх підтверджують, протягом тридцяти днів від дня офіційного оприлюднення оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство.

Відлік строку на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника починається з дня офіційного оприлюднення оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство.

Зазначений строк є граничним і поновленню не підлягає.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus