USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[25 Травня 2016 20:22] Виктория: Добрий вечір! Допоможіть, будь ласка, розібратись із таким питанням. В мене є субсидія вже рік, але у знайомого так склались обставини, що він просить поставити на облік його машину тимчасово на моє ім'я. Скажіть, чи вплине це на субсидію?
Відповідь юриста:
Доброго дня! В такому випадку Вам слід буде повідомити орган соцзахисту, який призначив субсидію, про такі обставини, із роз'ясненням тимчасовості такого постановлення на Ваше ім'я автомобіля. Як варіант, можливо, щоб реєстрація автомобіля відбулась на Вас на підставі договору дарування, і в такому випадку не буде підстав вважати, що Вами здійснено коштовну покупку.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus