USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[30 Травня 2016 11:34] ksjusha1775: Доброго дня, дуже дякую за ваші відповіді!!! Підкажіть, будь ласка, як правильно сформулювати зустрічний позов (на яку статтю опиратись) позов буде проти свідків і проти слідчого! Людина інвалід, пухлина мозку, вони своїми неправдивими свідченнями спровокували новий ріст пухлини, хоча казалося, що людина не ходила сама на той момент, (не можна було категорично ні нервуватися, ні змучувати організм), а тут спробуй не нервувати і не змучуватись, коли тягали по поліції і відверто казали, що будеш сидіти. І коли саме цей позов подавати, коли суди закінчаться, чи вже?
Відповідь юриста:
Те про, що пишите, не просте питання. І якщо такому чоловікові в ході розслідування кримінального провадження було повідомлено про підозру, і в подальшому справу щодо нього закрито, або якщо його буде виправдано судом - такий позов можливо подати у відповідності до Закону України "Про порядок відшкодування шкоди, завданої громадянинові незаконними діями органів, що здійснюють оперативно-розшукову діяльність, органів досудового розслідування, прокуратури і суду". А за інших підстав, наприклад, якщо такого чоловіка буде визнано винним, тоді такий позов не буде задоволено.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus