USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[4 Червня 2016 08:57] Галина: Доброго ранку. У мене така ситуація: три роки тому у мене збиралась купувати будинок жінка, частину грошей вона виплатила, а я її прописала разом з неповнолітньою дитиною. Але з того часу іншу частину суми я ніяк не дочекаюсь...Тому я збираюсь її висилити і продати будинок іншим людям, бо поки не зніму її з рєєстрації, то ніхто не купить (хоча я чула, що при зміні власника усі зарєєстровані особи втрачають право проживати в приміщені.). Тож у мене запитання - чи можу я її висилити, на яких підствах і чи не буде перешкодою часткова виплата нею суми? Велике дякую за допомогу...
Відповідь юриста:
Доброго дня! Для надання повної відповіді на Ваше запитання має принципове значення, яким чином оформлена Ваша домовленість з продажу квартири та сплати Вам частини коштів. Зокрема, якщо це був договір купівлі-продажу з відтермінуванням платежу, тоді, при його розірванні, покупець втрачає право користуватись житлом. На продаж будинку факт реєстрації в ньому інших осіб не впливає, тому можна його продавати, а новий власник, з врахуванням нових Правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою КМУ від 2 березня 2016 р. № 207, зможе без суду скасувати реєстрацію в ньому мешканців, що не мають правових підстав в ньому проживати. Однак фактично виселяти доведеться через суд.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus