USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Запитай юриста
[19 Червня 2016 19:43] galinagalina: На роботу до департаменту держобладміністрації у листопаді 2015 року за переводом перейшов держслужбовець із суду. Відпустку не брав за вересень 2014-жовтень 2015. Компенсацію за невикористану відпустку суд перерахував на рахунок департаменту. У грудні 2015 року держслужбовець написав заяву на відпустку за 2014-2015 рік на 14 календарних днів та матеріальну допомогу на оздоровлення. Відпускні сплатили за рахунок коштів компенсації. За рахунок яких коштів треба було нараховувати матеріальну допомогу на оздоровлення? У департаменті держслужбовець пропрацював півтора місяці.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цьому і суть переведення в трудовому законодавстві, що за працівником зберігаються усі трудові права і гарантії, в тому числі включаючи ті, які накопичились в нього на попередньому місці роботи, і які гарантуються новим роботодавцем. Тому якщо домовитесь із судом про перерахування коштів для виплати переведеному працівникові матеріальної допомоги на оздоровлення, заощадите кошти облдержадміністрації, якщо ні - то їх слід сплатити з власних ресурсів. В будь-якому випадку працівника це не стосується.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus