USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93
Запитай юриста
[20 Червня 2016 17:29] Олександр: Доброго дня! Прошу Вашої поради. Ситуація наступна. У моєї доньки є приватизована квартира, згідно з свідоцтвом про право власності квартира належить в рівних частках доньці і двом малолітнім онукам. Донька у даний час за місцем проживання відсутня і залишила мені генеральне доручення. Я здав її квартиру і уклав договір оренди з сімейною парою (з малолітньою дитиною) терміном на 3 місяці.

Сімейна пара виявилася непорядною. У процесі всіх трьох місяців вони порушували умови договору, не заплатили залогову суму та гроші за 3-ій місяць. У зв'язку з чим за місяць до закінчення договору я сказав, що договір з ними продовжувати не буду і щоб вони виселялися по закінченню договору. Але, на жаль, вони добровільно виселитися відмовляються, кажучи, що взагалі не мають коштів.

Люди скандальні і дуже нахабні. Порадьте, як бути у даній ситуації? Скільки в середньому може пройти часу з моменту подачі позову до суду про виселення і прийняття судом рішення? Скільки в середньому виселяє виконавча служба? Їх малолітня дитина не може бути причиною у відмові в позові? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо орендарі не будуть оскаржувати рішення суду про виселення, то це займе в ідеалі близько трьох місяців (від подачі до суду та до фактичного виселення). В даному випадку їх малолітня дитина не буде причиною для відмови в позові, оскільки її житлові права не порушені, оскільки вони мали права проживати лише 3 місяці, і будь-яких інших прав на вказане житло не мають.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus