USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: ​ Преса з «того» світу: волинське видання отримало газету окупаційної «ДНР»
 Як газета окупаційної донецької влади потрапила до редакції– намагаються з’ясувати журналісти газети «Вісник+К».  Публікуємо статтю без змін.

Несподіваний і дивний сюрприз приготував нам початок 2017 року. Поштою прийшла газета «Донецкая республіка». Кинули її в ящик, судячи по штемпелю, у Луцьку. Газета – офіційний орган їхньої підлої кацапської гавнячої влади. Хто її сюди привіз? Ми не знали спочатку, що робити: плакати чи сміятися, це чиясь провокація чи злий жарт. Вирішили погортати сторінки, проаналізувати та розповісти вам, нашим читачам, що ж пишуть продажні зайди.  
Цікава це річ – читати пресу з «того» світу. Ніби сідаєш на машину часу і потрапляєш назад в СРСР, при тому не в ситі брежнєвські, а в сталінські, 30-ті роки. Назва передовиці – «Донбасс – форпост Русского мира». Як звучить! А йдеться-то всього лише про приїзд  третьосортних артистиків із Москви – Александра Ф. Скляра, Джанго і письменника Захара Прилєпіна. Ви про них чули? А вони себе ставлять на один щабель, не більше не менше,  із Пушкіним, Блоком, Достоєвським. Прилєпін, виявляється, їх «прямой наслєдник», бо їздить виступати у «республику» «…и поддерживаєт освободительную борьбу».  От цікаво тільки, від чого жителі Донецької і Луганської областей «асвободились»? Від пенсій і зарплат, які у цих регіонах були найвищими? Від можливості вчити дітей, отримувати медичну допомогу? Від спокійного мирного життя?
А ще «офіційна» газетка повідомляє, що жителів ДНРа побільшало – паспорт отримав «сам» Іван Охлобистін. Від російського, правда, не відмовився. А дарма. Бути громадянином республіки – перспектива огого. У них же міжнародні зв’язки налагоджуються – з Абхазією, з Оренбурзькою областю…
А ще жителям республіки радісно повідомляють, що Юзівський металургійний завод набрав групу перших практикантів! Аж 20 штук. Печалька, правда, сам завод не працює. У чому ж практикуватимуться практиканти? У різці металобрухту? Ще одна несказанна радість очікує дончан – їм пообіцяли побудувати новий дельфінарій! Дельфінів, правда, вивезли ще у 2014 та це дрібниці. Дельфінарій ДНРу треба! Новорічного святкового ж настрою жителям «республіки» має додати очевидно, акція пошти: безплатно можна відправити лист в «любой город ДНР, ЛНР или России». Робити це можна аж два дні і тільки в залі Главпочтампа. Чи багато людей встигнуть добігти? Ще багато цікавого почерпнули з оголошення їхнього «Міністерства» оборони. Вони набирають громадян на контракту військову службу. Одна із головних вимог – «відсутність судимості». Потішили. Капут скоро армії ДНРа. Де вони несудимих-то візьмуть?        
У матеріалі «Спасибо, помогли» про асфальтування якоїсь маленької вузенької вулички в Донецьку. Подія планетарного масштабу і варта уваги, щоб у неї аж у центральній пресі написали! До речі, ми вирішили, що саме через цю статейку у нашу редакцію і прислали сєпарську газетку. Бо над ним – напис від руки кульковою ручкою українською мовою: «не охоче руки піднімають, бояться». І в цій короткій фразі – вся правда про життя в ДНР. А ще правда про життя у «республіці» просто волає відсутністю підписів під статейками. Не хочуть їх автори світити свої прізвища. Не вірять, очевидно, у «світле» майбутнє «республіки». І цим все сказано.
Тільки от питання:  хто звідти такі смердючі газетки  возить? Можливо, ця макулатура ще десь і розповсюджується? Це питання до роздумів нашим спецслужбам.  
 
Коментарів: 18
Я Показати IP 16 Січня 2017 19:33
Дивно бачити як автор статті ( видно що безмозглий) кривляється коверкає слова. В людей біда там а ти ч?о "сєпарами" називаєш. Яке ж ти кончене
Андрій до Я Показати IP 17 Січня 2017 20:17
А хто створив людям біду?У Вас видно багато "мозгу коверкається конченого"? Не ототожнюйте матрицю з матрацом і все буде нормально...
Інна Показати IP 16 Січня 2017 22:02
Так, дуже неприємно читати цю статейку. Стиль написання - сором!! І,до речі, імені автора теж не вказано,як і в цій "сєпарській"пресі...
Мася Показати IP 17 Січня 2017 13:03
Противно читать! Манера подачи материала ужасная
автору Показати IP 17 Січня 2017 14:59
Скажіть,авторе, чим ваші морально-етичні якості відрізняються від людей,яких ви у цій статті так "в захльоб" розписуєте і узагальнено принижуєте? Вірно,нічим!! Можливо, й гірші,якщо ви собі таке дозволяєте писати...
Пр Показати IP 18 Січня 2017 19:27
Статейка - примитивная желчь. Отцепитесь от них
Едуард Показати IP 19 Січня 2017 04:47
Автор статі також не з повна розума ,бо в нього своя думка яку навязує всім,алн в інших людей інша!!!
Анонім Показати IP 19 Січня 2017 08:59
Шановні дописувачі, не відступайте від методичок!!
Штефан, Луцьк Показати IP 19 Січня 2017 09:55
Молодці, "ВН"! НЕ слухайте ридаючих за СССР голосів. Це - кацапське г*мно, як ви й написали - підле і тупе. Автор шалено правдиво розкриває сутність імперського синдрому у "громадян ДНР" та їхніх прибічників із Росії. Саме це й робить її такою привабливою та майже ідеально істинною. Стаття написана у памфлетному стилі, але вона від цього тільки виграє. Побільше б таких публікацій - і значна кількість волинян позбавилася б фікцій та легенд про "люблячого старшого брата". А заодно й від комплексу власної меншовартості.
Лучанка Показати IP 19 Січня 2017 10:18
А Ви Прилєпіна читали? НЕ читав, але знаю, що г...? Ні, я теж не читала, але впевнена, що й Ви не читали, але вже паскудите. І так усе. І яким чином Ви хочете жити з людьми звідти у мирі, якщо всім, "оптом" у б*дло? Ваш рівень моральності нижче ватерлінії.
Штефан, Луцьк до Лучанка Показати IP 19 Січня 2017 11:50
Читав, але вам не раджу. І Зігмунда Фрейда читав. Його наукові праці - всуціль про світогляд і психічний стан таких як ви. Я не хочу перемоги і миру на Сході так, як хочете його ви - будь-якою ціною, а в підсумку рабство та пропагандистська брехня у яких ми майже 100 років жили в СССР. Захотілося сірників по 1 коп. і ковбаси по 2,20? Чи хліба по 16 коп., борошно на який щороку купували в США І Канаді? Навіть у путінській Росії, куди я вам настійливо раджу переселитися, товарів "совкового" зразка і таких цін вже давно нема. Емігруйте, будьте ласкаві і не каламутьте волинян.
Лучанка до Штефан, Луцьк Показати IP 19 Січня 2017 19:49
Німб то з голови зніміть. Не тягнете на роль святого і безгрішного.Вічно щось з себе пнете... Принижуючи інших -вище не станете і це потрібно пам'ятати. Бо Ваше моралізаторство, засноване на ненависті до тих, кто не такий як Ви викликає тільки огиду. Ви не раб? Ви раб щей який! Цьому підтвердження оця Ваша ненависть. Були б вільним не плювалися би вогнем. Який Ви філософ! Ковбаса, сірники - це рівень саме Вашой культури з нульовою повагою до людей, до людського життя . Будуйте в Україні людське життя, а не нову тоталітарщину. Забороніть все і отримаєте у відповідь відразу до себе і ненависть.
Штефан, Луцьк до Лучанка Показати IP 20 Січня 2017 09:28
Я волинський бандерівець, прошу пані-товаришко. Я вас люблю і кохаю заочно, як ближню, як людину проте маю й деякі претензії щодо вашого сепаратистсько-атеїстичного світосприйняття. Думати так, як це робите ви - вам ніхто не забороняє. У нас не Росія, яку ви любите так, що аж нав'язуєте нам знову і знову її "совкове" минуле. Його вже давно нема і не буде ніколи. Ми - волиняки, двічі розвалювали імперію зла - Росію, (у 1917 і у 1991 роках) і якщо потрібно буде, розвалимо й третій раз. Не плюйтеся жовчю, комуністко.
Лучанка до Штефан, Луцьк Показати IP 20 Січня 2017 11:45
Ідейний бандерівець? Не смішіть мої капці! Ви - звичайнісенький пристосуванець і не не здивувалася б, якщо б взнала, що саме такі як Ви діставали таких як я у радянські часи за аполітичність. А зараз Ви чипляєте на мене ярлик комуністки? Ви - більше схожі на хвору людину, якщо побачили у моїх скромних коментах якісь комуняцькі, а тим паче, сєпарські, заклики. Чи зараз те, що суперечить Вашим думкам - все вороже? У Вас, шановний Штефане, звичайнісенька паранойя!!! Я не хочу , щоб уходив від нас Донбас і не хочу Крима у складі Росії, але розумію, що сепарські настрої на пустому місці не виникли і потрібно хоча б спробувати почути цих людей. Але це не з Вами розмовляти... Бо я все більше, читаючи Ваші коменти, впевнююсь, що Ви - хворий...
Штефан, Луцьк до Лучанка Показати IP 20 Січня 2017 12:14
Іще одна "лікарка-психіатр", що ставить діагнози дистанційно, як А. Кашперовський, вималювалася на Волині. До речі, у ваших словесних "перлах" повнісінько граматичних помилок і русизмів. Слова "чипляєте", "уходив", "Крима", "пустому"... звучать у моїй солов'їній українській мові, зовсім по-іншому. Донбас не "уйде". І Крим теж повернеться до території України, скільки б ви не голосили крокодилячими сльозами, що хтось там, щось вашим "товаріщам" робив не так, на догоду таким як ви. Ми - бандерівці, повернемо свої святі землі у непорушний склад Української Держави. Не скигліть. Я жодного разу, істерична дамочко із ностальгією за СССР, не ставив вам діагнозів і не погрожував, як ви. Все. Закрили тему.
Лучанка до Штефан, Луцьк Показати IP 20 Січня 2017 12:35
З задоволенням забуду про Вас! Нехай щастить!
Саша Показати IP 19 Січня 2017 12:28
Ого, скільки сєпарів в коментарях повилазило. Як там так добре в тому дрнр живеться, то тіштеся і не пхайте свої газетки на Волинь. Тут сепаратизм не пройде
ІРА Показати IP 19 Січня 2017 16:43
пОДИВАІТЬСЯ НА ІХ "ПРИЛЕПЛЕНІ" ПОСМІШКИ.А В ОЧАХ БЕЗНАДЕГА.ДАВАЙТЕ СВОЮ ДЕРЖАВУ ПІДНІМАТИ .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus