USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Світ вражає: творча виставка в галереї мистецтв від Квартири FM "Квартиранти" з 27 червня
Квартира FM збирає у своїх кімнатах не тільки талановитих музикантів та поетів,
а ще й тих людей, котрі фотографують, малюють...

У приміщенні галереї мистецтв м. Луцька з 27.06. відбудеться музична виставка "Квартиранти" від молодіжної організації "Квартира FM".

В умовах, які аніскілечки не сприяють сучасній молодіжній культурі, активно розвивається рух, який дає фору крутим, фінансованим галереям та арт-вечіркам. За рік існування було проведено 11 заходів у Луцьку та інших містах України (Рівне, Острог). Таким чином молодіжна культура Волині отримала такі яскраві імена як Ірина Щуцька (Жичук) - графіка, Масальов Антон - фото, Ярослав Близнюк - фото, інсталяція, Котис Олександр - фото, інсталяція, Гнатюк Оксана - живопис, Глинська Оксана - батік, Редкач Світлана - живопис, Шевченко Ольга - фото, Домбровський Роман - фото, Величко Вікторія - змішана техніка, фотоквест, Гусєва Олександра - розпис по склу
Творчість цих людей доступна усім і вже оцінена багатьма. Тому опановуючи новий формат виставок, "Квартира FM" пропонує лучанам відвідати альтернативне музичне дійство. В експозиції "квартирантів" : неповсякденне життя у Квартирі (творчі інсталяції), непрості відносини жителів Квартири (фото-виставка), рідні звуки Квартири (гурти Cold Meat Рarty та РаДіо) та інше (музичний джем).

Далі виставка "Квартири FM" помандрує у Тернопіль, Рівне, Житомир та інші міста України. Тому не варто оминати таку нагоду познайомитися з "домашнім" мистецтвом молодих волинян. Також наголошуємо - вхід вільний!

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus