USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: «Я маю право» - акція у Луцьку
28 червня, в День Конституції України, на Театральній площі міста активісти ГО “Самопоміч” організували акцію “Я маю право”. Метою заходу було прагнення привернути увагу громадськості до того, що кожен українець має права, закріплені Конституцією, і може їх відстоювати.

Кожен з учасників акції мав можливість обрати одне зі своїх конституційних прав і за допомогою надрукованого на папері тексту нагадати про нього не тільки присутнім на майдані, але й усім користувачам інтернету.

Які ж права ми повинні відстоювати? Право на свободу слова та віросповідання, право на справедливу оплату праці і право на відпочинок, право на достатній життєвий рівень та на матеріальне забезпечення в старості, право на державну охорону сім’ї і право на освіту тощо.

Після закінчення акції активісти ГО “Самопоміч” роздавали жителям Луцька листівки з інфомацією про конституційні права. У ній всі охочі мали змогу ознайомитися та нагадати собі про свої суб’єктивні, економічні, сімейні, культурні, соціальні та екологічні права. А ще вкотре пригадати, що, згідно з Конституцією України, людина є найвищою соціальною цінністю.

https://www.youtube.com/watch?v=qQEe7D71YDg
Коментарів: 2
Анонім Показати IP 1 Липня 2015 20:35
Це все дуже добре. Тільки потрібно памятати, що кожен з нас має ще й обовязки.
Я маю право мати пра Показати IP 2 Липня 2015 13:07
- Я маю право? - Так. - А я можу? - Ні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus