USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Білецький обізвав першого президента України д*білом
Народний депутат, колишній командир полку "Азов", Андрій Білецький обізвав першого президента України Леоніда Кравчука д*білом за те, що він допустив відмову від ядерної зброї, пише Знай.юа.

Відповідну заяву парламентарій опублікував на сайті свого політичного руху "Національний корпус".

Білецький у своїй заяві, якою він відгукнувся на слова Кравчука про те, що відновлення ядерного потенціалу обійдеться Україні в 100 мільярдів доларів, назвав екс-президента дебілом і брехуном.

"Яким треба бути д*білом, щоб здати зброю і після підраховувати, скільки буде коштувати його відновлення?" - написав командир "Азова".

Народний депутат зазначив, що на початку 90-х Україна могла обміняти свою відмову від ядерного статусу на названу Кравчуком суму.

"Якщо ядерний статус коштував 100 млрд, то чому Кравчук його хоча б не продав? Чому розміняв на туалетний папір т. з. Будапештського меморандуму?" - заявив він.

"Ми маємо справу з дебілом або з брехуном. У будь-якому випадку, соромно за те, що це було Президентом нашої країни", - резюмував Білецький.

Нагадаємо, що у жовтні 2016-го Кравчук "відзначився" своєю заявою про те, що Україна була б схожа на мавпу з гранатою, якби у неї була ядерна зброя.

Як відомо, 1994 року Україна відмовилася від арсеналу ядерної зброї, який був третім за величиною в світі. В обмін на це США, Росія та Велика Британія уклали з Україною Будапештський меморандум про гарантії безпеки у зв'язку з приєднанням нашої країни до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї. Меморандум містить пункти, які надають Україні гарантії її суверенітету та безпеки.
Коментарів: 10
камса Показати IP 20 Січня 2017 11:47
Дзвінок в політбюро ЦК КПРС після смерті Брєжнєва: - Альо, а вам генеральний секретар не потрібен? - Таваріщ, ви что - дурак? - Да, дурак і старий і бальной.
петро Показати IP 21 Січня 2017 09:31
коментар було видалено
так Показати IP 21 Січня 2017 17:18
Білецьки правий на 100%.
Ярик до так Показати IP 24 Січня 2017 11:52
Правий???Точно???Зараз би ДНР і ЛНР мали і свої ядерні ракети і один Бог знає що б з ними зробити могли б.Кравчук як в воду дивився що колись ми влаштуємо в себе маленьку війну і це щастя,що в ДНРівців зараз немає ядерної зброї.Бо тоді тремтів би від нашої війни увесь світ:)Плюс знаючи як в нас зараз розкрадають зброю можна навіть не сумніватися,що б наші ділки зробили з нею і куди і головне кому її б попродавали.
Василь до Ярик Показати IP 26 Січня 2017 19:24
Рахую ,що не відкрию держ. таємниці , але ж всі пускові шахти та і відповідно склади з цією зброєю були розташовані західніше від ордло, ближче до колишнього вірогідного ворога , Ярик не пишіть назви лнр днр з великої літери - це огидно.
Анонім до так Показати IP 26 Січня 2017 21:37
дай обизяни гранату украини ядерну зброю неможна бо буде бида
Василь Показати IP 22 Січня 2017 21:53
все правда...тільки Будапештський меморандум підписав Кучма....А Кравчук здав тактичну ядерну зброю....Стратегічну ж здав Кучма
567 Показати IP 23 Січня 2017 12:02
Тему можна продовжити. А скільки здав Кучма потім? А на що перетворив армію Ющенко? Завдяки цьому помаранчевому нарцису Україна безнадійно віддалилась від НАТО. Варто згадати усіх міністрів оборони, особливо тих, при кому в армії розрослась корупція.
КПРС Показати IP 23 Січня 2017 14:36
Кравчук зруйнував і армію, і заводи, і фабрики. А в цілому, то знищив усю економіку країни.А ще він розколов єдність Української Церкви. Горіти йому в пеклі.
КПРСу Показати IP 23 Січня 2017 20:14
Ото вміють комуністи загнути через неможливе. Не Кравчук, а демон якийсь. Кравчук є продуктом КПРС. Він міг стати іншим, але став продуктом КПРС і разом з СРСР-КПРС руйнував все, що руйнувалось. Українську церкву він не руйнував, бо її не було. Була КГБ-РПЦ, яка не була КГБ і не була РПЦ. Розвалився СРСР разом з КПРС - розвалилось КГБ, а за ним пішла РПЦ. Так звана УПЦ - регіональний підрозділ КГБ-РПЦ спробувала усамостійнитись, але як державно-політичне явище не могла зробити це без допомоги держави-партії. І ось тут Кравчук л*ханувся, він не підставив державне плече під РПЦ-УПЦ. І ось має, що маємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus