USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98
Світ вражає: Богомолець у Луцьку закликала голосувати за жінок
Радник Президента України Ольга Богомолець закликала на виборах підтримувати жінок-кандидатів. Про це йшлося у її розмові з лікарями під час урочистого відкриття нового оториноларингологічного відділення у Волинській обласній клінічній лікарні.

Так, зі слів Богомолець, у Верховній Раді України повинно бути не менше 50% жінок-депутатів. Тож, підтримувати на виборах потрібно саме представниць слабкої статі, оскільки наразі вони у парламенті – у меншості.

До слова, в рамках свого візиту на Волинь Радник Президента України також повідомила, що уже найближчим часом в області розпочнеться реалізація спільного проекту Світового банку, згідно з яким медицина краю отримає значні інвестиції у розвиток галузі. Зокрема, ця сума становить 30 мільйонів доларів.
Коментарів: 5
Від ПОрошенка в Луць Показати IP 21 Жовтня 2014 14:16
Від Порошенка в Луцьку балотується Іванюк Роман.
Ну до Від ПОрошенка в Луць Показати IP 21 Жовтня 2014 14:29
То вона не в курсі, мабуть. Якщо казала голосувати за жінок. З жінок, по ходу, Констанкевич. Дякуємо за пораду!
Еротик Показати IP 21 Жовтня 2014 22:14
З'явилися дивні бігборди по Луцьку з зображеннями підстаркуватої Богомолець та плейбоя Іванюка, де їх закликають єднатися. Не політична реклама, а суцільна порнуха.
Гунчак Показати IP 22 Жовтня 2014 01:15
Батько Іванюка після виборів має стати губернатором замість Гунчика, який відверто несправився. Нами правили клани, а тепер будуть правити Сім'ї.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus