USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98
Світ вражає: Депутат Парасюк зацідив ногою у спину СБУшнику Пісному
Народний депутат України Володимир Парасюк побився з працівником Служби безпеки України Василем Пісним. Про це пише «ВолиньPost» із посиланням на повідомлення журналіста Української правди Романа Кравця у Твіттері.

Парасюк обізвав Пісного «гнидою» та «уродом». Його заспокоював колега Борислав Береза: «Вова, ти не правий. Ти не можеш його бити!».

Пізніше у мережі з'явилося відео, як Парасюк копає ногою працівника СБУ по шиї. Це відбулося посеред засідання Комітету з питань запобігання і протидії корупції.




Коментарів: 19
Анонім Показати IP 19 Листопада 2015 14:56
Патріоти можуть все!!!
Цісар Показати IP 19 Листопада 2015 15:00
Чак Норіс нервово курить в куточку)
Анонім Показати IP 19 Листопада 2015 15:36
Парасюк єдиний адекватний депутат на всю ВР, Парасюк - молодець, але мало дав
Олександр Показати IP 19 Листопада 2015 15:39
Депутат повинен свою адекватність проявляти активною професійною законотворчою діяльністю. Перепутали Верховну Раду з цирком...
українець Показати IP 19 Листопада 2015 18:59
Правильно зробив це ж гнида, добийте його. Людські нерви не розраховані терпіти тих гнид.
55 до українець Показати IP 20 Листопада 2015 11:58
І шо це змінить? Он Башкаленка в кайдани брали й обливали, і що? він собі далі чудово бізнесом займається, нові джипи купує... Що змінило його публічне "побиття"?
Анонім Показати IP 19 Листопада 2015 19:04
За два роки нічго не розслідували. Генерала треба було забити дрючком прямо в залі. Таких падлюк уже ніхто не може витримати що вони ходять по землі.
Справедливий Показати IP 19 Листопада 2015 19:59
Ви якісь розумово відсталі, народ я вас не розумію. Замість того щоб діло робити і працювати на народ ось це бидло розмахується кулаками і ногами. Вдягнути його у форму цікаво що він би тоді заспівав. Добре там де нас нема. Депутати ви бл...ь... роботою кінець кінцями займетесь????? Чи будете голосувати місяцями за пільги, газ, кошторис ітд. ВИ БИДЛО за яке Українцям соромно....
Фотін Показати IP 19 Листопада 2015 23:38
думаю до кожного такого "чинуши " потрібен один, а бажано два Парасюки.
Степан Показати IP 20 Листопада 2015 08:28
Їх треба всіх знищити цю гебню.Через них в нас проблеми.Доки кагебісти там будуть нічого доброго не чекайте.
Ирен Показати IP 20 Листопада 2015 13:06
Мало дав.Їх ніхто не лякає і ніщо цих депутатів.Всі шкурники,хабарники,корупціонери сидять при владі.Про які зміни можна говорити.Кого наказали? Нікого всі при кріслах і далі рулять на свій розсуд.Сміються над смертями уже тисяч людей на Майдані і на Донбасі. Всіх цих генералів на передову і хай воюють, а нормальних людей поставити до руля.А інакше їх і ніхто не накаже у них всі органи куплені.Хіба лише Бог.Ото якби вони боялися людей,що дадуть,можливо тоді щось би та начало змінюватись.Це бив один Парасюк, а як не витримає народ уже в третій раз їм буде неперелвки.Яку новини за два роки розкрили-це віддавав наказ Янек,Захарчено та це було відомо кожному дурню.Та ми вже такі дурні,шо нарід наш навіть за дурнів не приймають
ШОК Показати IP 20 Листопада 2015 13:30
Якщо таке робиться при нинішній владі то що сидіти і мовчати? І це ще нахабно доказував Парасюку що він на Майдані багато зробив. Навіть якщо дружина чиновника така багато то чому він у владу преться цікаво а???І чому його так просто пролюстрували. Подивіться люди добрі це такі оряться з корупцією? Сам готелі будує то так бореться з корцпцією. Покажіть хоч одного хто бореться з корцпцією як їх пролюстрували ? В інші області відправили це самий гірший випадок. Хто у волинській оласті пролюстрований де ті прізвища? І далі сидять у своїх вілах і їздять на джипах -за гроші простих людей . Парасюк справедливий
Я Показати IP 21 Листопада 2015 10:24
Псіхлікарня за такими справедливими плаче і то надовго. Можливо це комусь і не подобається, але це так.Тут плакати треба за таких слуг народу.
Сам Показати IP 21 Листопада 2015 21:11
Люде!!!!!! А у вас не наболіло в душі вся та несправедливість яка діється в країні? А ви би не зацідили злодюгу, який вас оббирає? Не вдарили би того хто живе за ваш рахунок і збагачується, ще й вас повчає , як жити? Більшість з нас поступили би так само, бо по закону.... Немає у нас закону!
Ірина Показати IP 22 Листопада 2015 10:38
Там, де немає правосуддя, виникає самосуд.
славик до Ірина Показати IP 22 Листопада 2015 13:37
Парасюку награду за таки вчинки
бажано до славик Показати IP 24 Листопада 2015 19:17
посмертно
СБУ Показати IP 23 Листопада 2015 18:53
Що мало дав це точно. З такими перевертнями-хенералами тільки так, а не інакше.Про яку мораль, та законність можна говорити з корупціонерами та злодіями. Бачиш-но, заговорили за якусь до них мораль та законність, а їхня мораль та законність де були тоді, як розтрілювали небесну сотню, чи може пісний тоді не був хенералом СБУ.Потрібно було, ур...ві так вліпити, щоб голова відклеїлась.
Марта Показати IP 26 Листопада 2015 11:11
Сліпому видно , що в минулому цей генерал контробандист , рекетир , бандюган і крупціонер по нинішній день.Дуже прикро , що в державі нічого не міняється .Як покупалися високі посади за награбовані гроші так і покупаються.Впевнена , що не один кейс з готівкою відпривлявся на Київ для наших теперішніх можновладців. Якщо послухати Юрія луценка . то він нещасний із дружиною живе на місячну зарплату по 6 тис.грн. , не має ні бізнесу і не бере взяток. Брехун з брехунів. А Парасюк - молодець.Тільки дуже прикро , що молода людина тратить своє здоров"я і нерви на боротьбу з цинічними і нахабними чиновниками , яких на посади ставлять Президент і прем"єр.Ми їм довіряли , а вини нас ......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus