USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Світ вражає: До Луцька приїде Бу-Ба-Біст
23 квітня, о 16:00, у Ring DJ Café (пр. Волі, 49-а) відбудуться поетичні читання за участі метра української сучасної літератури Олександра Ірванця.
Організатори заходу, мистецьке об’єднання «стендаЛь», розповідають, що під час читань Олександр Ірванець представить твори із збірки «Вибране за 33 роки», серед яких найвідоміші тексти поета, вірші останнього року та славнозвісні «вірші з приводу».
Звичайно, під час заходу можна буде придбати книгу. Наприкінці відбудеться автограф-сесія. Вхід вільний. Додаткову інформацію про зустріч з Олександром Ірванцем можна знайти за посиланням: http://vk.com/event70062265.
Захід відбудеться за фінансової підтримки ВОГО «Фонд місцевого розвитку».

Довідково:
Олександр Ірванець – перекладач та автор понад двох десятків книг та численних публікацій у часописах і альманахах Європи й Америки. Твори Ірванця перекладено англійською, німецькою, французькою, шведською, польською, чеською, білоруською, російською, італійською, хорватською мовами. Роман «Рівне/Ровно» було перекладенУ о польською мовою і вже двічі видано в Польщі. Підскарбій Бу-Ба-Бу, лауреат і стипендіат багатьох європейських та американських фундацій. Цього року разом із Олександром Бойченком переклав антологію польської драматургії "Сповідь після зламу".
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus