USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Світ вражає: До приїзду Порошенка в Харкові пофарбували асфальт. ФОТО
Асфальт біля Харківської філармонії пофарбували чорною фарбою, щоб надати йому оновлений вигляд.

Такі маніпуляції пов'язані з робочим візитом до Харкова президента України Петра Порошенка. Про це у своєму Twitter повідомило «Громадське".

На питання журналістів, навіщо робочі фарбують асфальт, один з них відповів: "Нам сказали фарбувати - ми фарбуємо". Інший робочий заявив, що вони займаються "зміцненням асфальту".
Передбачувані співробітники філармонії, яких "Громадське" просило прокоментувати дії робочих, відмовилися говорити з журналістами.

Як повідомляє видання "Городской дозор" з посиланням на прес-службу Харківської облдержадміністрації, глава держави відвідає Харків 19 серпня. Згідно з планом візиту, він повинен побувати на новій станції метрополітену "Перемога", яку мають намір відкрити 20 серпня, а також в оновленому органному залі філармонії.
Коментарів: 6
українець Показати IP 21 Серпня 2016 20:14
д*біли.
лучанка Показати IP 22 Серпня 2016 10:58
А тепер, скажіть? Що змінилося з часів компартії.А нічого,як колись робили так і зараз.Тільки колись крали і нам давали, а зараз все забирають собі, а нам голі кості лишають.Зупиніться,бо як бахне КНДР ядерною бомбою нажретеся всі.
ППЦ Показати IP 23 Серпня 2016 16:32
На жаль показухою ми займаємось вже дуже давно, однак наші громадяни це все сприймають, а Європа, дивлячись на цю нісенітницю просто додає нам нові завдання для Євроінтеграції. Та ніколи ми не отримаємо того довгочікуваного безвізового режиму, тому що він потрібен лише для "селюків", а "когорта" навіть не знає про що йдеться. Ще декілька кредитів нададуть-далі знову вибори - знову влада не виправдала сподівань, якісь тупі кримінальні справи, викрадені мільярди і т.д. А КРЕДИТИ ПОВЕРТАЄМО, ПРОСТІ УКРАЇНЦІ !!!!!!
777 Показати IP 27 Серпня 2016 23:16
Согласен 100%
Ваня до 777 Показати IP 29 Серпня 2016 15:13
Я так згідний з вище коментами. А нас подушать голодоим і холодом
Водовоз Показати IP 31 Серпня 2016 16:52
Полностью поддерживаю все комментарии!От себя добавлю -СЛАВА УКРАИНЕ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus