USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Аби погасити їжу на плиті, у Луцьку знадобилося аж 3 машини пожежників
Сьогодні у Луцьку на вулиці Кравчука, 28 у квартирі багатоповерхового будинку сталася пожежа. І все б нічого, якби сторонніх глядачів не збентежив один нюанс. На виклик приїхали аж три машини.

Так, вочевидь, людей, які повідомили про факт загоряння, збентежив повний під’їзд їдкого диму, який йшов з-за дверей однієї з квартир. Отож, небайдужі сусіди виявили пильність та зателефонували до рятувальників.

Ті, своє чергою, аж трьома машинами поспішили на пожежу. Дочекавшись господаря, всім гуртом потрапили у злощасну квартиру.

Яка ж картина відкрилася переляканому господарю та пожежникам? Як виявилося, загоряння трапилося на кухні…і горіла на плитці у каструлі їжа. Мабуть, господарі так поспішали на роботу, що забули про каструлю, залишену на плиті…або просто сподівалися отримати на обід гарячу страву )))

Про дійсні причини можна лише здогадуватися…На щастя, у пожежі ніхто не постраждав.

Окрім того, хочу сподіватися, що наші пожежники не зробили виняток для цієї пригоди, а й надалі прибуватимуть на виклики вчасно та оперативно.
Коментарів: 1
капець Показати IP 24 Червня 2016 15:40
яка офігенна новина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus