USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Світ вражає: Кінець проекту «Новоросія»

Днями було оголошено закінчення великої епопеї під назвою «Новоросія», яка вселяла ілюзії та надії у величезну кількість сучасних зміновіхівців. «Третій шлях» (у націонал-більшовицькому трактуванні ідеї) так і залишився ілюзією психічно хворих людей з бурхливою фантазією, які мріяли про якусь альтернативу чомусь... Чи надовго прибраний у ящик цей проект Червоної Москви, покаже час... А поки …

Поки ми читаємо заяву головного натхненника і керівника проекту «Новоросія» Олега Царьова про те, що «діяльність структур «Новоросії» заморожена, оскільки вона не вписується у план мирного врегулювання, підписаний в присутності країн «нормандської четвірки». У соціальних мережах він повідомив, що діяльність об'єднаного парламенту Новоросії заморожена, оскільки «його існування суперечить мінським угодам», і «безпосередньо впливати на ситуацію в Донбасі ні він, ні його депутати зараз не можуть». На головному ж сайті віртуального уряду «Новоросії» повис багатозначний напис: «Обслуговування офіційного сайту парламенту Новоросії призупинено».

При цьому, уряди терористів в ЛНР і ДНР відреагували на цю заяву абсолютно по-різному. Так, згідно з повідомленням радіостанції «Говорить Москва», прес-служба ЛНР заявила наступне: «З боку Луганської народної республіки цієї заяви не було, і ніякої інформації про це з нашого боку поки немає». Глава міністерства закордонних справ самопроголошеної Донецької Республіки А. Кофман навпаки визнав, що «проект «Новоросія» закрито...»

Причину закриття даного заангажованого проекту не важко визначити: він не знайшов підтримки ніде, крім як на невеликому клаптику Луганської та Донецької областей України. Не сталося масового виступу, ні в Харкові, ні в Дніпропетровську, ні в Маріуполі чи інших великих населених пунктах країни. Фактично, населення, за винятком окремих активістів, виявилось пасивним, або підтримало легітимну (у демократичному розумінні цього слова) українську владу. Вищевказаний пан А. Кофман відрито зізнався, що закриття відбулося саме «через те, що його прихильники у Харкові та Одесі були успішно пригнічені офіційним Києвом».

Кофман заявив, що народні заворушення почалися занадто рано: «Ми не змогли втримати населення на мітингах, раніше ніж це годилось піднялися і наші прихильники в інших регіонах - в Одесі, Харкові. У результаті більше 40 наших хлопців загинули в Одесі, багато активістів були заарештовані в Харкові, а республіки, які передбачалося створити у цих регіонах, були позбавлені своїх потенційних керівників. Тому проект «Новоросія» закритий на якийсь час - до тих пір, поки у всіх цих регіонах виросте нова політична еліта, здатна очолити рух».

Вказане визнання фактично свідчить про те, що, на відміну від пропагованої у ЗМІ РФ інформації, Україну дробили цілеспрямовано і системно. Мабуть, існувало централізоване управління, яке займалося даною операцією і заздалегідь готувало підпілля всередині країни. Звідки здійснювалося це управління - здогадатися нескладно.

За попереднім планом, відокремити від України мали весь Південний Схід країни, проте дії української влади завадили цьому. Без прямої підтримки ЗС РФ, «зелених чоловічків», окремі «Новоросійські» активісти не змогли організувати істотної підтримки проекту.

У цьому також зізнався й А. Кофман, вказавши, що «практично ніде на Сході України не було «кримської» підтримки населення і аналогів Чорноморського військово-морського флоту. Без них все йшло не так». Поразка не означає, що політтехнологічний проект «Новоросія» повністю закритий і забутий назавжди. Це означає тільки те, що його вимушено відклали в довгий ящик, на той випадок, якщо ситуація почне змінюватися, і раптом війська ДНР і ЛНР «звільнять» ці області від «фашистів». Зараз ця ширма вже не потрібна... але в майбутньому вона може знадобитися, - зауважив лідер організації Балтійський Авангард Руського Супротиву Олександр Оршулевич.

Джерело: http://zarenreich.com/konets-novorossii-a-schast-e-by-lo-tak-vozmozhno/



ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК РОСІЯ БУДЕ «ПОВЕРТАТИ» УКРАЇНУ ПІСЛЯ ВІЙНИ
Коментарів: 2
Борис Стругацкий Показати IP 23 Травня 2015 18:16
... А, между тем, фашизм – это просто. Более того, фашизм – это очень просто! Фашизм есть диктатура националистов. Соответственно, фашист – это человек, исповедующий (и проповедующий) превосходство одной нации над другими и при этом – активный поборник «железной руки», «дисциплины-порядка», «ежовых рукавиц» и прочих прелестей тоталитаризма. И все. Больше ничего в основе фашизма нет. Диктатура плюс национализм. Тоталитарное правление одной нации. А все остальное – тайная полиция, лагеря, костры из книг, война – прорастает из этого ядовитого зерна, как смерть из раковой клетки. Только, ради Бога, не путайте национализм с патриотизмом! Патриотизм – это любовь к своему народу, а национализм – неприязнь к чужому. Патриот прекрасно знает, что не бывает плохих и хороших народов – бывают лишь плохие и хорошие люди. Националист же всегда мыслит категориями «свои-чужие», «наши-ненаши», «воры-фраера», он целые народы с легкостью необыкновенной записывает в негодяи, или в дураки, или в бандиты.
123 до Борис Стругацкий Показати IP 24 Травня 2015 13:32
вірно все це притамане сьогоднішній рашиській расєє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus