USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Світ вражає: Установіть сигналізацію у своїй оселі
До уваги волинян !
У період з 1 до 15 червня підрозділи Державної служби охорони зможуть взяти Ваше житло під охорону за половину вартості монтажних послуг, точніше – ви сплачуєте вартість охоронного обладнання, а монтажні роботи по обладнанню помешкання сигналізацією фахівці підрозділів ДСО виконують за половину їх вартості.

Щоб захистити помешкання від непроханих гостей, господарі встановлюють надсучасні двері, замки, склопакети, а для більш надійнішого засобу – ще й решітки на вікнах. Але останнім часом злодії стали досвідчені та мають у своєму арсеналі найрізноманітніші відмички, інструменти для злому сучасних вікон та дверей.
Тому варто пам’ятати, що ні надійні замки, ні сучасні броньовані двері чи грати на вікнах не захистять ваше житло від квартирного злодія на 100 відсотків.
У помешкання громадян злодії пробираються різноманітними способами, серед яких найбільш поширеним є злом серцевини замка та використання відмичок. Значною також є частка квартирних крадіжок, які вчиняються шляхом проникнення через вікна, кватирки, балкони.
Статистика вражає кількістю фактів практично вільного потрапляння злодіїв до оселі. Це перш за все стосується жителів приватних секторів, де доволі поширеною є практикою залишається незамкнені двері. У багатоповерхівках – це ключ під килимком, у поштовій скриньці тощо. Майже у половині випадків злодії пробралися шляхом вільного доступу – через відчинені двері чи вікна. Така легковажність, як правило, досить дорого коштує господарям. Це означає, що людям слід бути обачнішими – навіть на п’ять хвилин не залишати незамкнутою квартиру, а виходячи – зачиняти вікна. Особливо це стосується помешкань першого і останніх поверхів та тих, до вікон яких підведені пожежні драбини, висять гілки дерев тощо. Серед «силових» способів проникнення лідирують методи віджиму пластикового вікна та пошкодження дверей, і лише на третьому місці - проникнення шляхом пошкодження серцевини замка вхідних дверей.
Професійні злодії до дрібниць вивчають розпорядок дня усіх мешканців обраної квартири, користуються спеціальними позначками, залишеними у дверях (вкладають сірники, закріплюють нитки, тощо), про наявність господаря дізнаються відсутністю у вечірній час світла у вікнах та із показників лічильника електроенергії. Одним словом, зломом квартир займаються професіонали, яких навряд чи зупинять стандартні способи захисту.
Найпростіший та найдієвіший захист сьогодні – поставити квартиру на пультову охорону Державної служби охорони.
Як відбувається реагування на тривожні спрацювання?
На об’єктах встановлюються сучасні засоби сигналізації, у тому числі й кнопки тривожного виклику міліції, які бувають стаціонарними та радіоканальними (типу брелок). Після натискання працівником об’єкту такої тривожної кнопки сигнал автоматично надходить на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони, де контролюється черговим у цілодобовому режимі. Після отримання сигналу черговий пульту передає повну інформацію по об’єкту наряду міліції ДСО, який здійснюю відповідне оперативне реагування на об’єкт та проводить першочергові заходи по припиненню правопорушень.
Групи затримання Державної служби охорони, як правило, складаються із трьох озброєних співробітників міліції та оснащуються сучасними спецавтомобілями. У разі отримання від оператора тривожної інформації, група затримання найкоротшим шляхом прямує на об'єкт (зазвичай це займає кілька хвилин). Прибувши, міліціонери здійснюють оперативно-пошукові заходи з метою з’ясування причин спрацювання сигналізації, виявлення, переслідування та затримання злочинців. Результати виїзду повідомляються до чергової частини підрозділу ДСО та власникові об’єкта. У разі порушення цілісності об’єкта забезпечується його фізична охорона.
Для отримання консультації про послуги ДСО можна зателефонувати за номером телефону:
0-800-502-220, 097-050-22-20, 073- 050-22-20
Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні. Лінія працює цілодобово
Також можна звертись до підрозділів відділу Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області.
Наші адреси:
м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 37, тел. (0332)723202
м. Ківерці, вул. Львівська, 11, тел. (03365)21064
м. Рожище, вул. Незалежності, 93, тел. (03368)21749
м. Горохів, вул. Шевченка, 23, тел. (03379)22258
м. Ковель вул. Чапаєва, 1, тел. (03352)52178, (03352)50238
м. Камінь-Каширський вул. Волі,2А , тел.(03357)23735
м. Любомль вул. Володимирська, 5, тел..(03377)24872
м. Нововолинськ,вул. Піонерська, 19, тел. (03344)30655
м. Володимир-Волинський, вул. Соборна, 13, тел. (03342)20476
Система Orphus