USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94
Світ вражає: Муженко: є факти участі громадян РФ в конфлікті на Донбасі

Генштаб ЗСУ володіє інформацією про участь військовослужбовців армії РФ у конфлікті на Сході України.

Про це заявив під час брифінгу начальник Генштабу ЗСУ генерал-полковник Віктор Муженко, - повідомляє 5 канал.



"На сьогоднішній день ми маємо тільки факти участі окремих військовослужбовців Збройних сил РФ, громадян РФ в складі незаконних збройних формувань у бойових діях. Бойових дій з підрозділами регулярної російської армії на сьогоднішній день ми теж не ведемо. У нас достатньо сил та засобів для того, щоб нанести остаточне навіть ураження незаконним збройним формуванням", - сказав він.

Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 3 Лютого 2015 12:28
"Достатньо сил та засобів", а чому не застосовуються, скільки ще має загинути справжніх патріотів України, щоб нарешті зрозуміти, що з путлером,а не з його шавками-маріонетками, домовитись НЕМОЖЛИВО!!!!!! Ми на своїй території і з загарбників потрібно знищувати любими доступними методами, а не домовлятись. Ніхто у світі з терористами не тільки за стіл переговорів, а на одному гактарі ср*ти не сідає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus