USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Світ вражає: Нову аудиторію саморозвитку студентів відкрили в Луцькому НТУ
Нову аудиторію саморозвитку студентів відкрили в приміщенні факультету бізнесу Луцького НТУ. Презентація відбулася перед початком навчального року – 28 серпня 2015 року.

–Аудиторія буде осередком інтелектуальної співпраці не лише студентів, а й викладачів, – переконана Ірина Шабула, кандидат економічних наук, доцент кафедри прикладної статистики та економіки праці. Аудиторія створена задля покращення умов навчання та розвитку студентства, зокрема, вона оснащена комп'ютерною технікою, засобами для друку та обробки інформації, крім того, мультимедійним проектором та безкоштовною мережею Wi-Fi.

«Я думаю, що студенти часто будуть працювати у стінах цієї аудиторії, адже тут є усе необхідне для саморозвитку та вдосконалення. А прозорі двері зітруть усі кордони в реалізації можливостей», – запевняє Вікторія Хомик, старший лаборант кафедри прикладної статистики та економіки праці.

Варто зауважити, що ідея створення такої аудиторії належить завідувачу кафедри прикладної статистики та економіки праці, професору Юрію Барському та декану факультету бізнесу Луцького НТУ Тарасу Божидарніку.

Самі ж студенти з захопленням розповідають про нові можливості нової аудиторії. Зокрема, своїми думками з нами поділився студент кафедри фінансів Андрій Ващук: «Я з нетерпінням чекаю можливості попрацювати в цій аудиторії. Вважаю, що це була чудова ідея».

Коментарів: 1
Сергій Показати IP 3 Вересня 2015 00:31
Дуже гарно, Аби тільки відкриття цієї аудиторії не було задля "галочки"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus