USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Обурена Укрзалізниця просить Павла Зіброва не ходити по коліях
Укрзалізниця закликає відомого українського співака Павла Зіброва не подавати поганий приклад ходінням по залізничних коліях у своїх кліпах. Ходіння по коліях – це небезпечно та може призвести до травмувань, пише прес-служба ПАТ "Укрзалізниця".

Залізничники обурені поведінкою народного артиста України Павла Зіброва. Шкода, що носій національної культури, безперечний авторитет для багатьох шанувальників різних поколінь зважився на такий безглуздий крок – грубо порушив правила безпеки на залізничному транспорті.

Він зухвало розгулював, гарцював та співав на залізничних коліях. Особливо цинічним є те, що він до своїх незаконних діянь долучив молодь і подав ганебний приклад для наслідування.

"Шановний Павле Миколайовичу, ми сподіваємося, що Ви більше не порушуватимете правила безпеки та завжди обиратимете для подорожей залізницю", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, 27 квітня у мережі опублікували відео гурту Плюшевый Бруклин feat Павло Зібров.

"Польська Залізниця Лова-Лова", у якому український співак ходить по колії, а учасники гурту Плюшевый Бруклин закликають польську владу зробити начальником польської залізниці Павла Зіброва.
Коментарів: 4
нхя не смішно Показати IP 28 Квітня 2016 13:52
"Обурена Укрзалізниця" може піти в опу.
Джиммі Хендрикс Показати IP 28 Квітня 2016 15:48
Чому його поїзд не переїхав, було б повчально.
Бля Показати IP 29 Квітня 2016 11:22
що ви х..нею страждаєте?
тиць-здиць Показати IP 30 Квітня 2016 22:20
а ще він бухає неслабо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus