USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93
Світ вражає: Основні фактори «легкої поведінки» добивають луцьких жінок
Проституцію називають найдревнішою із професій.
Люди купували інтимні послуги раніше, купують нині та купуватимуть у майбутньому, бо природні інстинкти людей і бажання заробити на цьому набагато сильніші за оболонку правопорядку і цивілізації, особливо в Україні. І Луцьк – не виключення, - пише сайт Lutsk.eu.
Проституція у нашому місті, можливо, не процвітає, але є. І, схоже, ніхто це явище прибирати не планує.
ЛУЦЬКИМИ ПОВІЯМИ КЕРУЮТЬ «МАМОЧКИ»
Як стало відомо із джерел, наближених до такого «бізнесу» у Луцьку, місто має дві основні точки «бюджетної» проституції. Перша – заправки на вулиці Рівненській біля виїзду з міста, перш за все «Лукойл», друга – зупинка на вулиці Рівненській біля перехрестя із проспектом відродження.
Була колись і третя точка – на Ковельській, однак, згідно з інформацією джерел, нині там повії активно не працюють.
Кожну із точок контролює своя «мамочка». До них належать старші за віком та досвідченіші повії, які здатні організувати працівниць, контролювати і захищати свою територію, «тримати порядок» загалом.
Чітких сфер впливу на протяжності вулиці Рівненської між «мамочками» немає. Коли в одних немає клієнтів, можуть зміщатися на територію інших. Однак бували випадки «війн», коли несвідома працівниця стояла «не там, де треба». Таких можуть, як мінімум, побити.
Треба зазначити, що «мамочки» - теж не самостійні фігури. Очевидно, що в місті просто не могла би працювати така система ескорт-сервісу, коли б її не «кришували».
Зі слів співрозмовників видання, це роблять бандити та правоохоронці. Однак поки у редакції немає доказів причетності до такого «бізнесу» конкретних осіб у правоохоронних органах, а тому інформація про це, можливо, буде у наступному матеріалі.
На першій із точок (заправки) ціни коливаються від 400 до 500 гривень за годину. Цікаво, що «такса» залежить від клієнта. Повії придивляються до охочих чоловіків – із кого можна взяти 500 та більше, обов’язково візьмуть. Із цієї суми 100 гривень іде «мамочці», або сутенеру. Проте «податок» може змінюватися.
На зупинці біля перехрестя та магазину «Берізка» натомість беруть менше - 200-300 гривень за годину.
Різниця у ціні виникає тому, що на виїзді із міста стоять «елітніші» проститутки. «Елітність» визначається віком жінки, її привабливістю та попитом на її послуги. Натомість на перехрестя «відтісняють» старших та менш привабливих.
Якщо ж послуги замовляють на всю ніч, ціна може бути іншою – «оптом дешевше».
Також між «мамочками» бувають «трансферти». Тобто повії можуть переходити працювати на іншу точку за домовленістю між ними. Чи були випадки самовільного переходу, наразі не відомо.
А ще бувають випадки, коли одна проститутка «відбиває» клієнта чи «папіка» в іншої. У такому випадку грошовитий та не надто вимогливий чоловік – знахідка для них, за яку триває конкуренція.
ГРОШІ БЕРУТЬ НАПЕРЕД І ЗАЛИШАЮТЬ У СУТЕНЕРІВ
Перевага роботи під «дахом» «мамочки» для проституток полягає у тому, що вони фактично створили вдосконалену систему сутенерства. Кожна із таких очільниць екскорт-сервісу має в підпорядкуванні певну кількість охоронців та сутенерів, які власне і організовують процес.
Раніше у місті були повії, які самі стояли «на трасі» та ловилили клієнтів. Але працювати доводиться і в негоду (дощ, сніг, мороз), тому абсолютна більшість повій перейшли на «централізовану» систему роботи.
Розповімо, як, наприклад, до останнього часу працювали на виїзді із Луцька. Як правило, проститутки знаходяться у автомобілях чи біля них. Саме автомобіль є орієнтиром для потенційного клієнта. Він підходить до одного (рідше двох) сутенерів та питає про послуги. Ті ж кличуть «вільних» повій.
Про послуги кожна жінка із клієнтом домовляється особисто. Бувають навіть випадки, коли жодна не погоджується «піти» з клієнтом, якщо він їм відверто не подобається.
Гроші беруть наперед. Часто повії залишають їх у сутенерів на зберігання, щоб гарантували розрахунок.
Власне «обслуговування» відбувається у мотелях та саунах. Перш за все обирають ті, де є можливість брати номери погодинно. Ми свідомо не називаємо ті сауни та готелі, де найчастіше працюють повії, щоб не дискредитувати заклади. Кому насправді потрібно, той і так знає.
На місце проституток можуть завозити на транспорті клієнта чи на «казенному». Ну, а потім сутенери забирають проституток та відвозять працювати знову або відпочивати (залежно від часу, їх фізичного і психічного стану).
«Робоча ніч» триває, як правило, із 23:00 до 4:00 – 5:00.
ОБРАЗ ПРОСТИТУТКИ
Як повідомляють наші джерела, орієнтовні вікові рамки для луцьких повій – 18-35 років. Однак займатися цим 17 років поспіль – просто неможливо.
Більшість вуличних повій більше кількох років не витримують. Вони знаходять себе в іншій сфері, беруться займатися «менеджментом» або просто залишаються на узбіччі життя.
Основні фактори, які «добивають» жінок – алкоголь, фізичне та моральне виснаження. Бувають дні, коли у популярних працівниць до 5 клієнтів. Щоб бути готовими до такого, багато повій постійно зловживають алкоголем і просто «спиваються» за певний час. А ще до депресії та руйнування життя підштовхує сама специфіка надання подібних послуг.
Причини того, чому жінки ідуть у проститутки, бувають дуже різними. Для більшості – це безвихідь. Коли у жінки троє дітей та немає чоловіка, треба визнати, вижити складно. Тому благородне бажання дати шанс дітям змушує іти у такий «бізнес». За гроші, отримані від роботи, доводиться утримувати не тільки самих дітей та себе, а й доглядальниць, що приглядають за малечею, поки мама працює чи спить.
Є й інші випадки. Передусім це «розбиті мрії» дівчат та жінок із сіл, що подалися у Луцьк в пошуках заробітку. Таких теж життя змушує «іти на панель». Тому не завжди повіями стають «героїні». В декого бувають значно банальніші мотиви.
ОБРАЗ КЛІЄНТА
Користуються послугами проституток у Луцьку дуже різні люди. Якщо самі працівниці - від 18 до 35, то «розважитись» можуть захотіти навіть чоловіки за 70. Трапляються і люди із особливими побажаннями та навіть збоченці.
Під час обговорення умов та суми сплати «хльорки» придивляються до клієнтів, мовляв, «що він за один». Як ми вже зазначали, у «мажорів» беруть більше. (Однак «мажори, як правило, користуються послугами елітних повій).
Також клієнт оплачує сауну чи номер в готелі, випивку тощо. Обов’язково використовують презервативи.
А ще, до речі, послуги можуть надавати просто в автомобілі. Для цього сутенер відвозить транспорт у підготовлені та «тихі» місця і залишає його на визначений час.
«ЕЛІТНУ» ПОВІЮ МОЖНА ЗАМОВИТИ ПО ТЕЛЕФОНУ
Далеко не всі луцькі проститутки стоять чи сидять у автомобілях на заправках. Є й елітні «дівчата за викликом». Такі коштують від 1000 гривень за годину.
Вони працюють кількома різними способами. Один із основних – виклики по телефону. Сутенери привозять дівчат до клієнтів, а далі – звична схема.
Також «своїх» дівчат можуть мати готелі та сауни. Про них домовляються із визначеною особою. Але такими послугами забезпечують «перевірених» клієнтів.
Інколи проститутки можуть просто «розважатися» у нічних клубах чи менш престижних закладах, вдаючи із себе «доступних» жінок. Пропозиція заплатити гроші надходить, після того достатньо грошовиті чоловіки починають із ними фліртувати.
Один із таких закладів розташований у історичній частині Луцька. Там часто «тусуються» молоді проститутки, які знайомляться із клієнтами під час танців та тут же «готуються» перед поїздкою у готель чи сауну.
Проте треба визнати, що схеми роботи елітних повій більш розвинені та «продумані», ніж у звичайних. Але і ціни, звичайно, вищі.
***
Більшість проституток сприймають те, чим займаються, як звичайну роботу. «Люди за ті 500 гривень по півмісяця на роботі карачаться», - виправдовує себе одна із них. Тому бажання не просто виживати, а жити та навіть «жити красиво» підштовхує їх займатися цим. Чи морально це? Не зовсім. А чи морально отримувати копійки за іншу складну і малопрестижну роботу? Також не зовсім.
Але ціна за «швидкі» гроші – алкоголізм, наркотична залежність, зруйновані сім’ї, фізичні та психічні розлади. Та проституція існує, а прибирати її ті, хто мав би це робити, наразі не надто поспішають.
 
 
 
Коментарів: 14
Help Показати IP 30 Січня 2015 22:05
Кого виховає така мама-проститутка?Що може дати внукам бабуся-сутенер? Розплідники хвороб, саме такі не брезгують розбивати сімї заради красивого життя! І в усіх глянцевих журналах - розчепірені напівголі! Хто живе ілюзією щастя барного і саунного життя- то такий їм і кінець! Алкаші і нарки!
109 Показати IP 30 Січня 2015 22:06
Автору респект
Наза до 109 Показати IP 1 Листопада 2023 11:33
Срочно потрібна малиха
Анонім Показати IP 31 Січня 2015 09:32
реклама просто супер.
Юрист Показати IP 31 Січня 2015 11:01
Статтю дійсно можна позначити * "на правах реклами", лишилось тільки номер телефону добавити. Не варто видавати із себе страуса, ховаючи в пісок голову і роблячи вигляд що нічого навколо не бачимо. Такі ганебні явища необхідно виносити на обговорення громадськості. - Проституція на Рівненській - Незаконна торгівля валютою під вікнами УМВС - ........ -......... -........
реально Показати IP 1 Лютого 2015 09:25
Автор вибрала вкрай принизливий для жінок заголовок. Очевидно, вона теж займається таким "ремеслом". Заголовок дає знати, що явище проституції в Луцьку є типовим. Якщо взяти ту цифру, скільки на вказаних місцях стоїть таких "жриць" кохання і зробити співвідношення з кількістю жінок такого віку (хто цим може займатись), то вийде якась десята частка відсотка. Вона, ця частка, зовсім не кидає тіні на решту жінок, навіть якщо її підняти в квадрат.
Ніна Показати IP 1 Лютого 2015 16:13
Автор, як автор. Не судіть її за стиль. Можливо, вона далеко ще не геніальний фахівець у журналістиці. Але сам факт, що вона піднімає болючу тему не тільки на Волині, а й в Україні - правильно. Тут можуть бути різні думки. Як на мене - на часі уже не мораль, а можливість вижити у цьому світі (одна із причин). Хоча, згідна, кожна жінка сама розпоряджається своєю долею і тілом. Можна багато про це говорити, але якби держава адекватно поставилася до цього питання, то зникли б проблеми захворювань, корупції(в утриманні незаконних борделів) і кришувань, і з рештою - у зменшенні відсотків розлучень. ВК є сайт "Курицы Луцка". От вам мораль...
хех Показати IP 2 Лютого 2015 09:29
Проститутка нумер один на Волині-Ігорка Гузь
до хех Показати IP 2 Лютого 2015 09:40
а скільки вона бере?..
Анонім Показати IP 2 Лютого 2015 12:44
Це бар "Підкова" на Пугачова, там і проституки і наркомани і зразу готель.Кодло страшне,але нікому до нього не має діла.Бо в цьому в цьому завязані органи. Отаке страшне життя зараз
читач... Показати IP 3 Лютого 2015 08:39
самогоноваріння перемогли шляхом того що зявились спиртні напої в магазинах......і є розумні держави де проституція легалізована.....тому потрібно брати з цього приклад..і тоді б податки йшли в казну....бо всеодно такими послугами користуватись будуть завжди...
Валентин Показати IP 3 Лютого 2015 09:12
Мабуть таких проституток замовляють чоловіки непорядні в яких вже теж сім"я зруйнована. Нормальні не будуть з такими навіть "зв"язуватись " Це ж гидота просто, вони не тільки зі мною а з будь-ким! Таке треба знищувати
Kii Показати IP 6 Лютого 2015 12:10
Тепер будемо знати, а то ховають інформацію. Якщо йдемо в Европу, то і це також треба регулювати по-європейски.
До автора Показати IP 16 Березня 2015 09:09
З власного досвіду написала, і це основний заробіток

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus