USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98
Світ вражає: Парасюк видряпав на машині Вілкула «ВЛК ПНХ». ВІДЕО
Нардепи Парасюк і Вілкул побилися після телеефіру. Крім того, на парковці сталася сутичка між Парасюком і одним з охоронців Вілкула.

У будівлі телеканалу “112 Україна” після закінчення телеефіру сталася сутичка між його учасниками – нардепами Олександром Вілкулом та Володимиром Парасюком.

Неодноразові словесні перепалки між парламентаріями виникли в ефірі. Після програми Парасюк намагався прорватися всередину приміщення, де перебував Вілкул.

Повідомляється, що після закінчення ефіру Володимир Парасюк дочекався під студією свого опонента, зав’язалася бійка, яку рознімала охорона.
Пізніше Парасюк влаштував словесну перепалку з водієм автомобіля Вілкула на парковці.

Також він заявив, що має намір забрати автомобіль на потреби АТО.

“Чия машина? Вілкула? Це вам подарунок від Парасюка за Україну, за Донбас, тобі пофіг та машина, ти собі таких сто купиш”, – заявив Парасюк.
“Товариш Вілкул безпосередньо в прямому ефірі ображав мене і моїх побратимів. Його охоронець напав не мене. Відбулася сутичка. Приїхали мої побратими, зловили машину Вілкула. Ми зараз напевно на ній залишимо багато повідомлень”, – прокоментував Парасюк.

Повідомляється, що Парасюк надряпав ключами на капоті авто Вілкула “ВЛК ПНХ”.
“Це людина, з якою нема про що дискутувати, безпосередньо агент Кремля, який привів країну до війни, до того, що у нас люди гинуть, що у нас немає нічого доброго. Ця машина куплена за вкрадені ним гроші в Кривому Розі, а можливо коли він був главою адміністрації або на посаді депутата. Жодна здорова людина не захоче їздити на цій проклятій машині. Якщо замість мозку у людини вата, він до кінця життя буде ватою? Я його попереджав. Я на особистості перший не переходив”, – заявив Парасюк.
Коментарів: 8
Максим Показати IP 23 Вересня 2016 14:07
Стоят 3 лба, куча камер, они что не могли отмудохать там этого долбоконыка парасюка до потери сознания? Он портит имущество, нарушает закон, все снято. Где менты?
Лучанка до Максим Показати IP 23 Вересня 2016 18:54
Вы,что,они же НЕПРИКОСНОВЕННЫЕ!!!
Анонім Показати IP 24 Вересня 2016 00:03
Парасюк =постмайданна Україна.символ
порада Показати IP 24 Вересня 2016 01:43
коментар було видалено
123 Показати IP 24 Вересня 2016 13:04
Парасюк деб*л. Ты без камер чью нибудь тачку поцарапай, херой. Сразу по щам получишь, воин, рожу раскормил хоть прикуривай, петух бройлерный!
1 Показати IP 25 Вересня 2016 10:05
Страна нуждаєтся в героях майдан рожает дураков и учасников атов.
глядач Показати IP 28 Вересня 2016 20:46
дешевий піар :)))
достало це вже все Показати IP 4 Жовтня 2016 17:20
Як це вже все дістало. Заберіться Ви всі герої з нашої країни. Верніть нам мир і спокій. і не накручуйте людей один проти одного. що це за братовбивча війна? чому все очолюють прид*рки, де поділись мудрі і розумні люди. достало слухати що звільнити, бо працював при Януковичі. ну й що... то може нам всі виїхати з цієї країни, бо ми разом з ним жили, пили і їли?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus