USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: ​Працівників СБУ «застукали» на провезенні контрабанди в АТО. ВІДЕОДОКАЗ
Працівники Служби безпеки України перевозили контрабанду в зоні АТО.
Відеодоказ на своїй сторінці у Фейсбуці опублікував військовий журналіст Родіон Шовкошитний:
«Минулоріч, саме в цей день, поблизу лінії розмежування були затримані спіробітники СБУ (бахмутський МАП, київська управа), які двома машинами перевозили "контрабанду". 
Зважаючи на:
- погрози кільком чоловікам, з числа тих, хто затримував
- системність "дій" МАПу
- спільний бізнес з підрозділом "Дніпро-1" Гоцмана
- відсутність довіри в цій ситуації до атошного керівництва (ясно ж, що витягували б своїх)
я зателефонував в "чайний домік" одному генералу і повідомив про ситуацію. Попросив терміново прийняти міри, аби упередити, і щоб винні не пішли від покарання.
І він прийняв :)
В дім в Костянтинівці, в якому я промешкав максимум тиждень, навідалися з обшуком три парубки з ВКР. Трапилося це одразу за кілька годин після мого дзвінка. Сказали, що хотіли навіть штурмом брати)) Ну, подивились вони. Не сильно і шукали. Так, абазначілісь)
У дивні збіги обставин, типу "там просто спрацювала сигналізація в сусідньому будинку" - я не вірю. 
Тим більше, якщо врахувати, що місце мого проживання ніхто не знав :) А винних таки відмазали. Їх просто приїхали і забрали прямо з рук військового прокурора», - написав Роман Шовкошитний.
Після обшуку журналіст одразу завантажив відео в мережу, з доступом лише за посиланням.
«Керівництво СБУ в АТО обіцяло, що звільнить винних з "вовчим білетом" (С). Буквально ось-ось. Натомість попросили не викладати відео в мережу. Зачекати кілька днів.
Я зачекав. Їх не звільнили. Я виклав.
Згадав, бо сьогодні забрав листа за підписом того самого генерала. Він про "Марата", "чесного полковника ССО", який офіційно в самоволці, але нещодавно швендяв на Зайцево з грузинськими партизанами і липовими беерками: "у меня спєцзаданіє от ССО". Та то вже, правда, зовсім інша історія... :)
Трохи символічно, що спілкуємося з генералом лише на День Волонтера)
Власне, веселі ці дні в мене виходять. Ну, і якщо ми вже згадали тут про це все, то от вам ті відео», - написав він і виклав посилання:
 

 
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus