USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Світ вражає: Претенденти на звання «Автомобіль року»
Організатори європейського конкурсу "Автомобіль року" назвали сім моделей, які поборються за перемогу. Володар першого місця буде названий 2 березня 2015 року напередодні відкриття Женевського автосалону, - інформує Газета.
На перший приз на цей раз претендують BMW 2-Series Active Tourer, Citroen C4 Cactus, Ford Mondeo, Mercedes-Benz C-Class, Nissan Qashqai, Renault Twingo іVolkswagen Passat. Спочатку в список, опублікований влітку, потрапила 31 модель. Серед них були, наприклад, Audi TT, BMW 2-Series, Porsche Macan, Smart ForTwo, Lexus RC і Jeep Renegade.

Переможця конкурсу визначить журі, яке складаються з 58 автомобільних журналістів з 22 країн.
У минулому році "Автомобілем року" в Європі став хетчбек Peugeot 308. У список фіналістів, крім переможця, тоді потрапили BMW i3, Citroen C4 Picasso, Mazda3, Mercedes-Benz S-Class, Skoda Octavia і Tesla Model S.
 
Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Грудня 2014 19:03
Хде СЛАВУТА и Chery???
АНТИБЮРОКРАТ Показати IP 16 Грудня 2014 12:34
Європейський конкурс.Про Гондурас,Зімбабве і інші недорозвинені країни мова не йдеться.Україна має розвинені технології в ракетобудуванні,авіабудуванні та інших галузях.Конкуренція в галузі автомобілебудування дає добрий привід для інженерної праці.Нові розробки провідних автоконструкторів цікавлять всіх.Шкода,що тільки не в Україні.Власники автосалонів в переважаючій більшості депутати.Ніколи наша держава серйозно не займалась своєю автопромисловістью.Хоча у військовій галузі є багато нових ідей і технологій.Краще підтримувати китайський автопром.Там робочі місця і сама техніка дешеві.Є можливість спекуляцій в різниці цін.Перспектива - їздити і далі на вживаних автомобілях німецьких,японських,французьких...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus