USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: ПРОХАННЯ ДОПОМОГИ!
Це Ліда Легкобит !!! Їй 7 років, і за свій маленький вік, вона пережила вже багато болю. Виховує Ліду бабуся Ніна Павлівна Легкобит, бо в мами пухлина (ліпома) мозолистого тіла з кістозним компонентом симптоматичною епілепсією на фоні органічного ураження головного мозку, а тато практично не цікавиться дівчинкою, в нього інша сім’я. В чотири роки, при УЗД, у Ліди виявили пухлину черевної порожнини. В Інституті раку дівчинці видалили пухлину і вона повернулася для проходження хіміотерапії в дитячу лікарню м. Рівне.
 
         Проте лікування ще не закінчене. Існує гостра необхідність в MIBG обстеженні, яке потрібне для того, щоб остаточно переконатися в тому, що хвороба відступила. На жаль таке обстеження не робиться в Україні і Ліді потрібно поїхати до Польщі. Ця поїздка обійдеться приблизно в  2000 доларів,  а сума включає обстеження, проїзд та проживання. Зібрати такі кошти бабуся не може, крім того вона сама хворіє.
 
          БФ «Допоможи дитині» звертається до всіх небайдужих людей з проханням допомогти матеріально. Якщо ми не будемо байдужі, то це обстеження для Ліди стане цілком досяжним.
Кошти просимо перераховувати на картковий рахунок Приватбанку бабусі Легкобит Ніни Павлівни 4149 4377 1762 8547, вказавши в призначенні платежу: «добровільна пожертва для Легкобит Ліди».
 
 
"Допомагаючи іншим, в біді, ми отримуємо щеплення від подібних ситуацій у нашому житті!!!"
 
Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 31 Жовтня 2014 09:19
Господи допоможи маленькому янголяткові...і люди добрі допоможіть - це ж не є великі гроші
R2-D2 Показати IP 31 Жовтня 2014 17:30
Допоміг, чим зміг. Бажаю швидкого одужання!
Анонім Показати IP 3 Листопада 2014 10:56
І я перекинула гроші, хоч і небагато. Але з миру по нитці... Хай виздоровляє

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus