USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Світ вражає: Російський актор брехав про вбитого на львівських березах негра
Небилиці про те, що у Львові на березах порвали афроамериканця поширює російський актор і продюсер Леонід Ярмольник.

На повному серйозі в одному з інтерв'ю він розповів про чорношкірого хлопця, якого "порвали на березах на Високому замку" у Львові.

Ця заява, зроблена актором в 2014 році, тоді пройшло непоміченим. На тлі історій про "розіпнутих хлопчиків", якими частувала російська пропаганда своїх глядачів, очевидно вигадка Ярмольника трішки загубилася. Але, як то кажуть, рукописи не горять і відеорукописи, як виявилося, теж. Днями безглузда історія артиста знову була піднята інформаційними потоками. І зараз, після 2 років, вона виглядає повним маразмом. Судіть самі.

"При мені хлопця, який навчався в політехнічному інституті, чорного, який доглядав за місцевою дівчиною, студенткою, порвали на березах на Високому замку, як в середні віки", - згадав Ярмольник в ефірі каналу "Дождь".

ВІДЕО - ТУТ.
Коментарів: 2
землячка ярмольніка Показати IP 27 Квітня 2016 16:21
Коз..л , дешевий ,більше нема інших слів!!!!
55 Показати IP 27 Квітня 2016 22:26
Юрій Вінничук розбирав цю історію у березні 2014 - http://tsn.ua/analitika/ubili-nyegra-340453.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus