USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96
Світ вражає: Російському націоналісту пропонували організувати вбивство Коломойського
Російський націоналіст Олександр Бєлов заявив, що ФСБ пропонувала йому організувати вбивство українського бізнесмена, екс-губернатора Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського, – йдеться на сайті «ХВИЛЯ.net».

Про це лідер націоналістичної організації «Русские» Олександр Бєлов (Поткін) заявив у інтерв’ю виданню «Кашин», яке він дав у СІЗО незадовго до того, як його направили на психіатричне обстеження.

«Я знав, що мені загрожує розправа з боку режиму РФ. Я дізнався, що різні силові структури отримали «орієнтування» на мене. Можливо, ви навіть пам’ятаєте, що я опинився в опублікованому списку осіб, які підлягають арешту по Болотній справі», – заявив Бєлов.

Провокації в моєму оточенні не припинялися ніколи. Весною 2014-го року я довідався, що на мене надійшло замовлення з Казахстану», – зазначив співрозмовник.

Бєлов стверджує: «На мене «виходили» співробітники ФСБ, які формулювали, як мені тоді здавалося, інтереси російської влади, якщо ті стосувалися моєї діяльності. В тому числі, моїх контактів з опозицією Назарбаєва і українськими політиками.

«В результаті я зрозумів, що ніяких інтересів національної безпеки РФ в цих питаннях немає. Всі пропозиції звелися до того, щоб долучити мене до рейдерських захоплень російських підприємств, а також до участі в терористичній діяльності на території України і Франції», – повідомив Олександр.

«Мені обіцяли особистий спокій та безпеку взамін на організацію ліквідації, вбивства чи лобіювання арешту на території Франції Ігоря Коломойського», – заявив Бєлов.

«Зрештою, коли побачили, що я не буду брати участь в подібних проектах, мене вирішили принести в жертву Назарбаєву; до того ж, влада побоювалася, що я долучуся до яких-небудь народних виступів проти політики РФ», – додав він.

Зі слів Бєлова, російські спецслужби виконують накази «престарілого диктатора», оскільки саме від нього залежить позиція Казахстана відносно України і майбутнє Митного союзу.

Раніше соратник Бєлова Дмитро Демушкін заявляв, що їм пропонували відправляти добровольців у Національну гвардію України.

«Такі пропозиції надходили від високопоставлених співробітників ФСБ, які таким чином хотіли вводити до цих батальйонів своїх агентів. А потім ми, як організатори цього всього, сіли би у в’язницю», – підсумував Бєлов.
Коментарів: 1
Вова Показати IP 4 Квітня 2015 13:35
Да, не пишите вы такую херотень !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus