USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93
Світ вражає: Як у Луцьку розвивають ІТ

Захід відвідало декілька десятків лучан. Їм розповідали про створення власного бренду та основні секрети збільшення своєї вартості на ринку праці.

«Відбувся перший семінар у рамках IT Work-Up, який спрямований на те, аби допомогти всім зацікавленим: і безробітним, і студентам, і людям, які шукають або хочуть змінити роботу. Це буде серія семінарів, не в лекційному стилі, а стилі майстер-класів», – зазначила директор Луцького IT- кластеру Іванна Мартинів.

В свою чергу й «Українська софтверна компанія» долучилася до проекту. Уже на початок червня заплановано проведення семінару її спеціалістами. Темою заходу стане: «ІТ компанія – це не тільки програміст». Тож Олена Ярощук, директор з розвитку буде розповідати про усю важливість роботи усіх працівників ІТ фірм.

«Запланований семінар має зруйнувати стереотипи про те, що в ІТ компаніях працюють лише програмісти. Там потрібні також менеджери, секретарі, перекладачі, копірайтери, перелік посад можна продовжувати. Тож ми хочемо наголосити на усій важливості їх посад, адже без них успіх просто неможливий», – додає Олена.

Запланований семінар проходитиме у Луцькому міському центрі зайнятості (вул. Ярощука 2). Час та дата проведення уточнюються. Детальна інформація за телефоном: (095) 002-64-39

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus