USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Тато загиблої в Боїнгу дівчини написав лист «Містеру монстру Путіну»

Чоловік Ханс де Борст, який втратив єдину доньку у Боінгу 777 під Торезом, написав листа "Монстрові Путіну" і розповів про життя своєї 17-річної доньки.

Він розповів, що його донька, яка загинула в авіакатастрофі разом з матір'ю, планувала закінчити середню школу та стати інженером, пише The Telegraph.

"Містер Путін, велике спасибі лідерам сепаратистів за вбивство моєї дорогої і єдиної дитини", - пише він.

"Елсімек (ім'я дівчини - авт.) мала б наступного року скласти останній іспит разом зі своїми кращими подругами Юлією та Мариною Вона гарно вчилася в школі. Потім вона хотіла піти вчитися на інженера і вона з нетерпінням чекала цього. І раптом її більше немає. З повітря її було застрелено в чужій країні, де йде війна".

Дівчина разом із мамою, братом та вітчимом їхала до Малайзії на відпочинок. "Я сподіваюся ти пишаєшся тим, що припинив її молоде життя і ти можеш дивитися в дзеркало. Ще раз спасибі. З повагою, батько Елсімек, від Ханса де Борста монстрові, чиє життя ти зруйнував", - завершує лист вбитий горем батько.

Коментарів: 6
мальбрух Показати IP 21 Липня 2014 17:30
В цитадель зла-рашку такі листи не доходять. Тиран путлер глухий до всього цівілізованого світу. Але одне добре - і він також смертний.
Сум Показати IP 21 Липня 2014 17:56
Шкода, але цей лист нічого не змінить. Як і тисячі інших. Ніщо не виправдає посягання на людське життя. І шкода, що гуманістичне суспільство перетворилося на суспільство, де найвищою цінністю є влада і гроші. За підміну ідеалів це людство поглине саме себе, з'їсть і знищить саме себе.
як?с Показати IP 21 Липня 2014 19:09
Цікаво як тепер буде жити дочка путіна в Нідерландах????????
лучанин до як?с Показати IP 21 Липня 2014 19:56
А може для батька загиблої дівчини була б доцільна вендета....і на рашку їхати не треба...
.... Показати IP 21 Липня 2014 19:47
хай вже його проклине,того нікчемного путіна!!
Батько доньки Показати IP 22 Липня 2014 17:26
До речі, одна з доньок цього монстра, здається живе в Нідерландах... Я не натякаю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus