USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Світ вражає: У Луцьку виявили сліди Снігової Людини. ФОТО

Недарма ж в народі справедливо кажуть, що зійде сніг і буде видно, хто де… смітив, одним словом.

Днями спортивні журналісти Волині помітили дивні утворення на асфальтному покритті вулиці Карбишева, що в обласному центрі, - пише ВолиньSport.

Відразу було зібрано консиліум не лише з журналістів, екологів та рятувальників, а й запросили в терміновому порядку столичних учених, що досліджують існування єті.

Висновки експертів не забарилися. Зясувалося, що сліди на асфальті – то є в буквальному сенсі сліди реліктовогогомініда (тобто ссавця), що належить до ряду приматів і роду людей, які збереглися до наших днів з часів предків людини.

Тож тепер усі сподівання Державної екологічної інспекції у Волинській області на те, що ймовірне існування велетня дещо настрахає тих, хто частенько смітить на території парку.

Коментарів: 3
аяяй Показати IP 1 Квітня 2015 14:26
а ще кажуть в тому районі частенько бачать вночі у небі яскраві кулі
ВОНО до аяяй Показати IP 5 Квітня 2015 14:27
извиняюсь спросить? а те кулі, таки в лобі или как?
)) Показати IP 1 Квітня 2015 15:46
З 1 квітня!)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus