USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94
Світ вражає: У Нововолинську 6-класник знайшов шприц у рюкзаку, який забрали з ремонту
У Нововолинську після ремонту рюкзака дитина знайшла в ньому шприц.

Ірина Куліковска занесла синові речі в нововолинську майстерню 29-го листопада, забрала наступного дня. Коли шестикласник зібрався покласти книги у відремонтований рюкзак, побачив усередині використаний шприц з оголеною голкою, - повідомляє Буг.

У цій майстерні Ірина Куліковска ремонтувала речі вперше, занесла синові кросівки та шкільний рюкзак. Тепер, каже, взуття буде клеїти вдома власноруч. Довіра жінки до майстрів зникла.

“Коли забирала рюкзак з майстерні, він був відкритий. Спочатку майстер дав мені рюкзак, а потім кросівки – поклала їх всередину. Прийшовши додому, виставила взуття на полицю. Вранці син почав збиратися в школу (вчиться в другу зміну), зайшов у спальню і став кричати: “Мамо, йди сюди”. Я в цей час розмовляла по телефону. Дивлюсь – а там шприц, голка зверху. Пощастило, що він не поранився. Не закриваючи рюкзак, понесла в майстерню, поклала на стіл підприємцю. Він сказав, що не знає, що це таке”, – розповідає Ірина.



З її слів, майстер Юрій Раковець відразу кинув шприц в картонну коробку, яка стояла на підлозі. Жінка викликала поліцію і залишилася під дверима чекати правоохоронців. В цей момент підприємець двічі вибігав на вулицю, один раз в його руках був чобіт. Коли приїхала поліція, він сказав, що викинув шприц на смітник.

“Правоохоронці питали власника майстерні чи вживає наркотичні речовини – він заперечив. Потім пробили інформацію по базі даних. Передаю дослівно слова поліцейського: “Тут цілий букет”. Зрештою правоохоронці сказали, що тут ніякого криміналу немає, порадили подавати в суд на Раковця. Пояснили, що в моїй ситуації був би кримінальний злочин в тому випадку, якщо дитина заразилася б.

Якраз під час цієї розмови прийшов тато з хлопчиком такого ж віку, як мій син. Теж по рюкзак. Я відразу попередила, щоб перевірив свої речі. Раковець став обурюватися, що я псую репутацію перед клієнтами. Він не визнав, що шприц його, сказав, що “знахідка” може належати клієнту чи то колезі…”, – каже Ірина Куліковска.

Жінка шість років проживає в Польщі. Вона впевнена: якби там таке трапилося, підприємця відразу заарештували, а майстерню прикрили б.

Власник “Ремонту взуття” Юрій Раковець коментує ситуацію інакше:

“За стільки років роботи у мене вперше така ситуація. Вона відкривала сумку, поклала кросівки переді мною і пішла. Цікаво, що відразу шприца не побачила. Шприц – не голка, його видно. Тим паче, рюкзак невеликий. Прийшла до мене не відразу, а на наступний день. Звідки я маю знати, хто міг його туди покласти. Мене нещодавно пограбували, тепер потрібно людям збитки відшкодовувати, а тут ще ця історія зі шприцом. Вона кричала перед клієнтами, що ось тут таке сталося. До мене приходять по 6-7 людей, всі чекають. Що хочеш може бути.

Чоловік зазначає, що сумка з самого краю лежала, можливо, хтось кинув.

Працюю сам, не можу спостерігати за кожним, хто заходить у приміщення. Роботи багато – з шести ранку до шести вечора. Клієнтка говорила, що заяву писатиме. Хай пише, що ж. Є різні люди, всім не вгодиш", - зазначив майстер.

Ірина Куліковска вже проконсультувалася з адвокатом та не виключено, що подаватиме підприємця в суд. Жінка каже, що на місці її дитини може опинитися будь-яка інша.
Коментарів: 1
Я Показати IP 3 Грудня 2016 00:28
А в Польщі чому не ремонтувала? Живе ж 6 р.там, а дитину залишила в наркосіті # 1 Волині?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus