USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Світ вражає: В Ковелі навпроти «Білого дому» розцвіли помідори
На центральній клумбі Ковеля, яка знаходиться навпроти головного входу до Будинку рад, серед розкішних, пахучих, духмяних квітів ростуть і томати. Нині рослини перебувають в активній фазі цвітіння, а на одному з кущів вже зав’язалися плоди. Зі всього видно томатам тут дуже подобається, бо рослини розлогі, міцні. Щоправда, вони потребують догляду: варто було б їх хоча б підв’язати, - пише ПроКовель.

Незрозуміло, чи то помідори самі тут насіялися, чи то їх хтось навмисно туди тикнув і вони успішно прижилися.

А якщо враховувати той факт, що за клумбами в місті доглядають працівники КП «Добробут», то висновок мимоволі напрошується сам собою. Втім, ці кілька кущів доволі гармонійно вписуються в загальну картинку центральної площі міста «Героїв майдану». А коли на них ще й почервоніють, а може пожовтіють чи стануть малиновими налиті поліським сонцем китиці ягід, то головна клумба Ковеля набуде неабиякого креативного вигляду.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus