USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: Вперше у Луцьку - Наукові пікніки!
Цього місяця кожен лучанин від малого до великого матиме змогу відчути себе геніальним ученим та експериментатором, взявши участь у Наукових пікніках, що проходитимуть просто неба у Луцьку.

У 2014 році заходи з успіхом проведені у містах Тернопіль, Львів, Дніпропетровськ, Київ, Харків. Більше 16 тис. відвідувачів та учасників взяли участь у таких пікніках. У 2014 році саме місто Луцьк закриватиме сезон проведення «Наукових Пікніків в Україні».

Суть наукових пікніків: кожен охочий матиме можливість проекспериментувати та власними руками проробити вражаючі досліди із фізики, хімії, біології, психології та інших наук; відчути себе дослідником та поспілкуватись з науковцями.

Детальніше про місце, час, учасників та цікавинки проекту запрошуємо дізнатись під час прес-конференції, що відбудеться 23 вересня 2014 року о 12:00 у коворкінг-центрі «Репортер» (м. Луцьк, пр. Волі, 27).

«Наукові Пікніки в Україні» - польсько-український проект «Scientific Fun – наукові пікніки в Україні». Проект проходить за підтримки Фонду «Освіта для Демократії» в рамках програми «Перетворення в Регіоні – RITA» Польсько-Американського Фонду Свободи та програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука. Мета проекту – популяризація наук серед молоді та розвиток новітньої наукової еліти в Україні.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus