USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98
Світ вражає: Як громадські організації святкували День молоді?
«Саме молодь творить майбутнє нашої держави. Ми повинні допомагати та підтримувати їх. Кожна ідея може перевернути не лише місто, а й країну та, навіть, світ. Тож аби розповісти населенню про свої плани й заходи було проведено виставку-ярмарок громадських організацій. «Українська софтверна компанія» спільно із «Фундацією розвитку громад» також долучилися до участі», – стверджує директор з розвитку «Української Софтверної Компанії» Олена Ярощук.

«Ярмарок допоміг популяризувати роботу нашої організації. Чимало людей не вірять у благодійність та волонтерство, однак на таких заходах дається чудова можливість донести до населення основні ідеї нашої роботи. Ми презентували проект з безкоштовного вивчення англійської мови «Мовне волонтерство», обмінювали сонцезахисні окуляри на благодійні пожертви, презентували альтернативні та екологічно чисті джерела енергії. Чимало прохожих виявляли інтерес до такої діяльності», – розповідає пре-секретар організації Вікторія Горбай.

Усього на заході було виручено 980 гривень. Усі кошти будуть спрямовані на допомогу волинським солдатам в зоні АТО. Звіти за передану допомогу можна буде переглянути на офіційному сайті організації, а також у соціальних мережах.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus