USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині керівництво лісгоспу влаштувало «санітарні рубки» в заповіднику

15 Лютого 2017 08:28
Керівники лісгоспу дозволили незаконні порубки лісу у заповіднику.

Незаконні дії здійснювалися на території національного природного парку у Ківерцівському районі. Сума збитків понад - мільйон гривень.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Волинській області встановили факт незаконних порубок, а також причетність до цього посадовців лісгоспу.Всупереч нормам закону посадовці лісового господарства видали лісорубні квитки на проведення суцільних санітарних рубок. На їх підставі було проведено "санітарні процедури" на 75-ти ділянках національного природного парку.

За попередніми даними сума збитків становить понад один мільйон гривень.

За матеріалами управління захисту економіки у Волинській області прокуратурою області відкрито кримінальне провадження за кількома статтями Кримінального кодексу України: ч.2 ст.246 (Незаконна порубка лісу) та ч.1 ст.365 (Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу).

Правоохоронці вживають заходів щодо відшкодування завданих збитків та притягнення винних до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Иоан Показати IP 15 Лютого 2017 09:03
Там головний лісничий Марія одним словом зажерлась!
Ліс "могучий" до Иоан Показати IP 15 Лютого 2017 13:02
національний природний парку у Ківерцівському районі це скоріше за все "Цуманська пуща" і Цуманський лісгосп теж в Ківерцівському районі, так, що Марусі з її курячими мізками та робочими губами не посилу такі оборудки - стіл накрити з "девченками" для "охоти" це вся вона...
Жучок М. Показати IP 15 Лютого 2017 09:18
По всій Волині ліс знищили так , як будь-то кінець світу наблизився ... Під час німецької окупації такого не було , як під керівництвом наших "патріотів" ,які тільки вміють горланити " Слава Україні " і під цим гаслом творити свої чорні діла . Пора всіх їх вивести на чисту воду і осудити ...!!!
працівник лісу Показати IP 15 Лютого 2017 09:33
МАючи великий стаж роботи і лісовому господарстві дуже хочу звернути увагу теперішнього керівника ВОУЛМГ Олександр твоїєю помилкою у керівництві Волинськими лісами те що ти до посад( керівних посад) допустив людей яких ти рахував своїми друзями які не дули для тебе підтримкою ніколи ти просто дуже помилився в них .Це люди для яких 100 рублей дороже честі .дружби яку ніколи не купиш за мільйони які вони при тобі вкрали на свій бінес можливо яку частинку вони і тобі кинули як кістку псу .Але і тобі дуже співчуваю коли тобі стало необхідно щоб вони тебе підтримали і вийшли на твій захист навіть на той мітинг коли прислали лісників під роспис .там мали стояти ті кого ти привів до влади яких ти вихваляв як досвідчених .патріотів лісу і т.д.Заміть жоден із цих засранців не прийшов навіть не навчив посланців "доброі волі " відстояти тебе .Оціни круг свого оточення Я раджу тобі позбутись сотень цих "друзів " і мати одного надійного який і в біді в злагоді буде казати тобі про твої помилки а не досягнення .
Анонім до працівник лісу Показати IP 15 Лютого 2017 12:13
вас скоро всіх виведуть , і друзів, і "патріотів"лісових і вишеватників які кричать "слава Украіні" а потім крадуть,все царство лісових олігархів, тільки надіюся не на мітинг
Лісовичок Показати IP 15 Лютого 2017 11:32
Зенику, то ти себе пропонуєш в надійні друзі??????
працівник лісу до Лі до Лісовичок Показати IP 15 Лютого 2017 12:25
Оглянутись та оцінити своє оточення не буде зайвим для кожої людини.Задумайтесь ....?!
правда Показати IP 15 Лютого 2017 11:46
за такі вчинки треба гнати в шию і на нари......
олег Показати IP 15 Лютого 2017 12:10
новий піар так званоі "РЕХФОРМОВАНОІ ПОЛІЦІІ І ПРОКУРАТУРИ" ліс знищують третій рік, люди виють від ненависті ,по дорогах волині щогодинно курсують фури з лісом , відправляються ешелони, а тут , оба, вони тільки виявили, і що саме гірше що це все виявлення затухне коли ті "ЛЖЕправоОХОРОНЦІ закону " отримають відкат .
Мавка Показати IP 15 Лютого 2017 13:41
Вельмошановний Иоан! Ви очевидно судите по собі, або ж у вас не правдива інформація фільтруйте НАКЛЕПИ!!!!
до всіх Показати IP 15 Лютого 2017 13:43
надоїло! давайте інші новини про медицину, про освіту, про міліцію, про ..... Отам цікаво! Закачаєтесь! Отам попопишете ....
баба яга до до всіх Показати IP 15 Лютого 2017 17:07
а що, за живе бере? стаття не стосується цих галузей! А напишуть то й це коментувати будемо)))) не подобається - не читайте.
правда Показати IP 15 Лютого 2017 14:56
що заципило за живе. напевно і твоє рило в пушку...
до всіх ще раз Показати IP 15 Лютого 2017 17:46
Кажу ще раз: підніміть тему медицини, освіти! Реально! Хочете - підкажу де шукати. Повірте, тупорилих коментів буде не менше!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus