USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині поліція з'ясовує обставини смерті двох підлітків

16 Січня 2017 11:58
Поліція з'ясовує обставини та причини загибелі двох підлітків на Волині.

У суботу, 14 січня, о 19:10 до чергової частини Луцького відділення поліції від диспетчера Державної служби надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення про те, що в селі Мартинівка Луцького району неподалік тваринницької ферми в ямі виявили тіла двох підлітків, 10 та 14 років.

Попередньо встановлено, що смерть дітей наступила внаслідок утоплення. Про це повідомили у прес-службі поліції області.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група Луцького відділення поліції, рятувальники та керівництво Луцького відділення поліції. Під час проведення огляду місця події встановлено, що підлітки перебували на прогулянці.

Близько 18 години 10-річний хлопець упав у частково заповнену водою яму, яка знаходиться неподалік тваринницької ферми в селі Мартинівка. 14-річний підліток кинувся на його порятунок.

Внаслідок нещасного випадку двоє підлітків загинули. Попереднім висновком судово-медичної експертизи встановлено, що смерть дітей наступила внаслідок утоплення. При поверхневому огляді трупів ознак насильницької смерті не виявлено.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 п.1 ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України. Триває розслідування, внаслідок якого буде з’ясовано усі обставини цього трагічного інциденту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Укроп Показати IP 17 Січня 2017 22:42
Бідолашки які ((( так шкода! Співчуваю (((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus