USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Новини

Порушував ПДР під кайфом: у Луцьку патрульні затримали водія з наркотиками

Учора в Луцьку близько 12-ї години екіпаж патрульних зупинив автомобіль Volkswagen Passat, який рухався з порушенням ПДР. Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього зовнішні ознаки наркотичного сп’яніння. Проте чоловік категорично відмовився від проходження огляду у встановленому законом порядку.

Сьогодні 18:05

У Володимирі попрощалися з Героєм Ігорем Клапіюком

Володимирчанин, якому тепер навіки 46, з перших днів повномасштабного вторгнення РФ пішов захищати свою родину та рідну землю від ворога. Рідні, друзі та сусіди згадують Ігоря Клапіюка як щиру та надзвичайно позитивну людину, доброго господаря, сім’янина, патріота, який не пошкодував заради мирного майбутнього незалежної України найдорожчого – свого життя.

Сьогодні 17:43

Пастора з Рівненщини звинувачують у домаганнях до дітей у США

У Рівненській області пастора з села Збуж через звинувачення у сексуальних домаганнях до неповнолітніх у США позбавили сану (церковного чину) й відлучили від церкви. Обвинувачений визнав свою провину.

Сьогодні 17:27

Допекли життєві негаразди: як біля Луцька рятували самогубцю, який хотів стрибнути з 20-метрової труби

Подія трапилась сьогодні вранці. О 10.40 поліцейські групи реагування патрульної поліції ВП № 3 Луцького РУП отримали виклик про спробу самогубства у Луцькому районі. Чоловік вибрався на високу димову трубу котельні і мав намір звідти стрибнути. Мовляв, через життєві негаразди.

Сьогодні 17:10

Луцьк отримав когенераційну установку на ще одну котельню

Перша із установок була введена в експлуатацію на початку року, повністю забезпечуючи електроенергією на власні потреби одну із найбільших котелень Луцька.

Сьогодні 16:53

Із прапорами й квітами: на Ковельщині провели в останній земний шлях Героя Володимира Грищука

22 квітня Голобська громада попрощалася із полеглим захисником Володимиром Грищуком. Воїн загинув у бою з окупантами на Донеччині 18 квітня.

Сьогодні 16:36

Перестало битися серце волинського військового Анатолія Дороша

Серце захисника перестало битися 21 квітня. В Анатолія Дороша залишилися в Пулемці дружина і двоє дітей.

Сьогодні 16:20

З Литви до України прибула партія бронетранспортерів M577

Литва оголосила про передання Україні партії командно-штабних броньованих машин M577. Вони прибули в Україну 23 квітня. Точну кількість транспортних засобів не повідомляють.

Сьогодні 16:04

Можна отримати консультації лікарів: волинян кличуть відвідати «Територію здоров’я»

Під час виїзних заходів діють різні локації, де можна отримати медичні послуги без направлень і черг, перевірити стан здоров’я за ключовими показниками, отримати консультації лікарів різних спеціальностей та фахові роз’яснення щодо здорового способу життя, правильного харчування, технік самодопомоги для покращення психологічного стану.

Сьогодні 15:47

Тайвань за добу сколихнули понад 100 землетрусів

На Тайвані за добу сталося понад 100 землетрусів. Найсильніший із них мав магнітуду 6,3. Будівлі на значній частині на півночі, сході та заході острова, зокрема і в столиці Тайбеї, гойдалися протягом всієї ночі.

Сьогодні 15:31

Вчилися писати проєкти та реалізовувати ідеї: у Луцьку – школа проєктного менеджменту для школярів. Фото

Кілька місяців в обласному центрі Волині тривала Школа проєктного менеджменту, під час якої десять команд від закладів загальної середньої освіти області навчалися писати проєкти та дізнавалися, як залучити кошти на їх реалізацію. Тематика проєктів – різноманітна, але переважно вони стосувалися освітніх закладів, у яких навчаються команди. Команда-переможець отримала десять тисяч гривень від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» на реалізацію свого проєкту – створення курсів домедичної підготовки.

Сьогодні 15:15

Військовослужбовець, який розстріляв нацгвардійців на заводі «Південмаш», отримав довічне ув’язнення

Красногвардійський райсуд Дніпра засудив до довічного позбавлення волі строковика, який у січні 2022 року вчинив стрілянину на Південному машинобудівному заводі. Тоді загинули п’ятеро людей, серед них одна цивільна, ще п’ятеро дістали поранення різного ступеня тяжкості.

Сьогодні 14:58

Закрита черепно-мозкова травма та струс: у ДТП в Луцьку на Молоді постраждали водій і пасажирка мотоцикла

ДТП трапилася сьогодні близько 12:00 на проспекті Молоді в Луцьку. На місці події було двоє травмованих. Обох з підозрою на закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку госпіталізували в Луцьку міську клінічну лікарню.

Сьогодні 14:42

29 волинян стали призерами Всеукраїнських учнівських олімпіад

Завершився IV етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із 18 предметів. Цього року змагання відбувалися очно та дистанційно. Загалом в них взяли участь 1 374 школярі зі всієї України. Юні волиняни гідно представили область на IV етапі (фінальному) Всеукраїнських олімпіад. Зокрема, з 50 учасників 29 учнів вибороли призові місця.

Сьогодні 14:25

На Волині оскаржать вирок для військового, який отримав 15 років тюрми за вбивство двох співслужбовців

У січні 2023 року 43-річний військовий напідпитку увійшов до приміщення бліндажу, де ночували військовослужбовці, та застрелив двох із них: 48-річного батька та його 26-річного сина.

Сьогодні 14:09

На Волині затримали двох водіїв з підробленими посвідченнями

Учора, 22 квітня, у Ковелі та на Горохівщині поліцейські виявили двох водіїв, які керували транспортом з підробленими документами.

Сьогодні 13:52

Як вибрати жіночі кросівки: поради та рекомендації

Якщо обирати найбільш зручне та універсальне жіноче взуття, то це, беззаперечно, кросівки. Їх носять сьогодні з джинсами, сукнями, спідницями, пальтами і кардиганами. Їх взувають на роботу, прогулянки, побачення та навіть святкові події і загалом найчастіше обирають як повсякденного взуття. Але тут є певний нюанс. Не всі кросівки однаково практичні та зручні. Аби обрати таку модель, треба знати, на що зважати.

Сьогодні 13:35

На Волині ввечері застосують графіки обмеження потужності електропостачання для підприємств

На Волині у вівторок, 23 квітня, з 18:00 до 22:00 діятимуть графіки обмеження споживання електричної потужності (ГОП) в обсязі трьох черг.

Сьогодні 13:19

Система Orphus