USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Державна зрада? На Волині виявили 6 ешелонів з російським антрацитом, - ЗМІ

21 Лютого 2017 12:03
Україна дозволяє Росії експортувати антрацит, погрожуючи власному населенню віяловими відімкненнями електроенергії через торгово-економічну блокаду окупованих територій.

За інформацією інсайдерських джерел, журналістам сайту "0332.ua" стало відомо, що на залізничній станції "Ізов", що знаходиться у Волинській області біля польського кордону, стоїть шість ешелонів з антрацитом, який експортується до Європи.

Журналісти вирішили провести власне розслідування, яке походження має цей антрацит. Спільно з активістами ми вирушили на залізничну станцію "Ізов", щоб пересвідчитись у правдивості цієї інформації.

Приїхавши на станцію, журналісти отримали інформацію, що там чекали приїзду журналістів.

На запитання: «чи є на станції антрацит, який везуть до Європи?» – нам надали інформацію про два таких вагони, які «йдуть» із міста Звєрева, що знаходиться в Ростовській області Російської Федерації. Товар пройшов контроль на харківській митниці і відправляється до Німеччини. Як нам пояснили, вагони проходять Україною, бо є лише одна колія одного розміру з Європою і вагони не потрібно "перевзувати" на європейські.

Походивши пероном, ми виявили ще шість вагонів із твердим паливом, про які нам не надали інформації. На них були написи: «РЖД (Российские железные дороги), СУЭК (Сибирская Угольная Энергетическая Компания)». Також в ешелоні були російські вагони з бензолом.

Чи це російський антрацит, видобутий у Ростові, чи український із Донбасу і через неконтрольований кордон переправлений до Росії і що згодом експортується до Європи як російський – наразі невідомо.

Проте незрозумілим залишається одне: чому українська влада дозволяє Росії власною територією перевозити антрацит, перебуваючи з нею у стані війни, до того ж шантажувати українське населення віяловими відімкненнями електроенергії через блокаду тимчасово окупованих територій?

Текст і фото: Олександр Зелінський

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Кастрюлька Показати IP 21 Лютого 2017 12:15
Аааааааааааааааааааа!!!
Активіст Показати IP 21 Лютого 2017 12:26
Як вам не надоїло лазити по вагонах, надувати щоки, кричати про російсько-українську війну. Та влада за одне з Путіним, гроші не пахнуть. А простих людей тримає за лохів і придурків. Та вигрузіть ті вагони в Ізові, народ по хатах розбере. Хоч якийсь толк буде.
Анонім Показати IP 21 Лютого 2017 12:37
просто владі нас"ати на народ. вони тупо заробляють бабло і не платять при цьому податки, приховуючи кошти в офшорних зонах. пора гнати ту владу в три шиї
колома Показати IP 21 Лютого 2017 12:37
а журналісти з 1+1?
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 21 Лютого 2017 13:00
Жах! Немає слів.
іван Показати IP 21 Лютого 2017 13:03
мені подобається вислів "пора гнати ту владу" невже ви думаєте що ХРЯК-2 такий дурний , воно має купу експертів які вивчають щоденно настрій населення , і судячи з того як люди підтримали блокаду на майдані цей настрій він вивчив добре , а звідси і подальше погіршення життя населення,торгівля з любим чортом аби це гроші приносило і т.д. тому що населенню на будь які акціі начхати воно буде подихати як бидло , більшість тих активних людей вже загинули "в котлах" інші і зараз гинуть
Анонім Показати IP 21 Лютого 2017 13:56
Активісти ці вже набридли. Розкудахтались! Європа купила антрацит в Росії - тепер треба їм показати, що через Україну ніщо не пройде!!! Колись через нашу територію було небезпечно газ транспортувати (небезпечно для газу), а тепер - вугілля. Європейським покупцям того вугілля буде дуже приємно від того, наскільки ж ми є патріотичною країною. В нашій країні поняття патріотизм - це те саме, що свавілля, самоуправство, дурість.
Ковель Показати IP 21 Лютого 2017 14:10
Давайте припиним транзит російських вагонів. А зарплату залізничникам хто буде платити?
лучани Показати IP 21 Лютого 2017 14:20
Вагони завжди перемішуються. Хто сказав ,що це вугілля з россії? Так само українські вангони їздять по РФ.
Анонім Показати IP 21 Лютого 2017 14:52
Свідомі відключіть газ в себе дома, вас совість не мучить?
патріот Показати IP 22 Лютого 2017 13:12
так шож це такє цеж зрада!
ввв Показати IP 22 Лютого 2017 23:17
Це не дурість,просто зараз модно виявляти все російське.Підскажу де ще можна знайти російський товар : газ для європейців в трубах українського газогону ,ядерне пальне на ровенській АЄС.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus