USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Кращі танкісти України повернулися в Луцьк. ВІДЕО

28 Березня 2015 10:59
Луцьк зустрів 70 бійців танкового батальйону 14 бригади.

Зустріч демобілізованих військових організували на головній площі Луцька вчора, 27 березня.

Нагадаємо, близько тисячі лучан прийшли на Театральний майдан зустріти 70 бійців танкового батальйону 14 ОМБ, які демобілізувалися.

ЧИТАТИ ЩЕ: КВІТИ, СЛЬОЗИ ТА ОБІЙМИ: ДЕМОБІЛІЗОВАНІ БІЙЦІ 14 БРИГАДИ ПОВЕРНУЛИСЯ В ЛУЦЬК

Їх з нетерпінням чекали як родичі, так і незнайомі воякам лучани.
Зустрічали їх і дітки, які приготували зворушливі подарунки своїм захисникам. Дорослі чоловіки, обпалені вітрами Донбасу, тихцем витирали куточки очей, коли до них підходили малята і дарували їм квіти.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: ТІ, ЩО ПРОЙШЛИ ВСІ КОЛА АТО. ЛУЦЬК ЗУСТРІВ СВОЇХ ВОЇНІВ

Незнайомі люди обіймали хлопців і казали їм: «Дякую! Дякую за те, що ви були ТАМ! Дякую за те, що ви повернулися живими і не пустили ворога далі!».
Для майбутніх офіцерів, які навчаються у обласному ліцеї з посиленою підготовкою їхній подвиг захисників уже став прикладом.
До слова, згадані бійці – славнозвісний танковий батальйон колишньої 51 ОМБ, який ще в мирний час на змаганнях здобув звання найкращого в Україні.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ВОЛИНСЬКІ ТАНКІСТИ СТАЛИ НАЙКРАЩИМИ В УКРАЇНІ. ДЕТАЛІ. ФОТО
Всі, хто зустрічав бійців додавали: не їх вина, що вони повертаються не з остаточною перемогою. Для кожного волинянина сьогодні вони – справжні переможці Адже, пройшовши всі кола пекла антитерористичної операції, побувавши у найгарячіших точках, вони виконали поставлені перед ними завдання.
Нагадаємо, після того, як бійців 14 бригади зустріли в Луцьку, вони повернулися у військову частину у Володимир-Волинський для оформлення мобілізаційної процедури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Штефан, Луцьк Показати IP 28 Березня 2015 11:28
Хіба?
Митник Показати IP 28 Березня 2015 12:03
коментар було видалено
Анонім до Митник Показати IP 28 Березня 2015 12:11
Тому, що вони кращі на Україні.
анон Показати IP 28 Березня 2015 22:05
Дуже розчарувалася коли в той же вечір побачила п'яного "героя" в компанії таких же дружків які галасували на підпитку в центрі біля фонтанів.а ще вдень він виступав на сцені і дякував усім.прикро,що репутація усієї бригади в цей момент просто впала в моїх очах.слава волинським героям,ага.
Надя до анон Показати IP 30 Березня 2015 10:24
Та що ж ти за людина така!!! Як можна так писати:" репутація бригади впала на очах коли ти побачила п"яного героя " як то ти ніколи п"яних хлопців не бачила завжди сидиш вдома і нікуди не виходиш!! та ці хлопці пережили страшний рік на ВІЙНІ !!! Нам треба писати тільки слова вдячності за те, що російських військ немає тут, на нашій волинській землі, якби не ці хлопці і всі інші,що зараз захищають нашу Україну хто зна що було б !!! Дякуємо вам, наші герої, як добре, що ви повернулися живими!!! Слава Україні!!!!
людина до анон Показати IP 30 Березня 2015 11:31
то є нормально...хлопці щасливі, що повернулися на батьківщину! я б на їхнбьому місці був би такий самий, раз в рік можна таке і відсвіткувати - напитися!)
аква до анон Показати IP 31 Березня 2015 08:51
де ж ти бачила мене в центрі.. якщо мене там і не було..
Анонім до анон Показати IP 31 Березня 2015 09:05
Скажи де тебе знайти..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus