USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани хочуть вберегти гаражі від демонтажу

21 Грудня 2015 18:21
Через бажання зберегти металеві гаражі мешканці багатоповерхівок не погоджуються зі зміною конфігурації земельної ділянки для одного з ОСББ. Депутати міськради вирішили дослідити проблему, виїхавши за адресою.

Про це йшлося під час постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 21 грудня.

Розглядали питання щодо внесення змін до рішення міської ради від 30 вересня 2015 року про надання ОСББ «Порядок» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вулиці Федорова, 2б площею 0,4 гектара.

Як повідомив начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала, внесення змін стосується частини конфігурації земельної ділянки та її площі. Під час розробки генплану погоджували із суміжними будинками та ОСББ, а нині йдеться про конфігурацію земельної ділянки, що погодили із сусідами. Передбачається, що межі ділянки сягатимуть асфальтового майданчику сусіднього будинку, який будується.

Своєю чергою, голова комісії Євгеній Ткачук розповів, що йому телефонували мешканці будинку №4 на вулиці Федорова, що розташований поблизу, та казали, що не зовсім погоджуються зі змінами.

Сергій Шабала на це зазначив, що основні скарги, через які телефонують, стосуються того, що мешканці хочуть зберегти металеві гаражі, які звідти збирається демонтувати міська рада.

У підсумку, депутати вирішили це питання зняти з розгляду та вивчити пізніше, виїхавши за вказаною адресою.

Нагадаємо, що нещодавно виконком ухвалив рішення про демонтаж низки металевих гаражів, встановлених без правовстановлюючих та дозвільних документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Володимир Показати IP 21 Грудня 2015 20:20
Демонтах гаражів дійснюється міськрадою з порушенням законодавства
Андрій до Володимир Показати IP 23 Грудня 2015 23:00
"Вовачкі" всі такі? Згідно якого законодавства ставились металеві сараї-гаражі, та й ще на подвір'ї сусіда? Позвикали: "фсьо вакруг калхозноє.." (А як в твоїй кімнаті сусід ліжко своє поставить, чи зробить комірчину?)
Лучанин Показати IP 21 Грудня 2015 23:22
Звичайно, нащо розглядати те чого бажають мешканці міста і що не співпадає з "хотінням" міськради. Якби міськрада працювала на лучан, то і дії були б іншими!
Тетяна до Лучанин Показати IP 9 Серпня 2016 14:27
Давайте об'єднувати свої зусиля проти дій міської ради стосовно знесення гаражів і писати петицію про відміну постанови та зобов'язати владу самоврядування погоджувати з мешканцями того чи іншого окремо взятого району.
Олександр Показати IP 21 Грудня 2015 23:49
А встановлювалися гаражі згідно законодавства???
Тая до Олександр Показати IP 22 Грудня 2015 02:50
а чи мають право мешканці мати право на те що їм полегшує і так "райське" життя? Ну й чи робітники які мають служити тим мешканцям можуть поводитись як розбещені собаки?
ВВВ до Тая Показати IP 22 Грудня 2015 08:52
А чим сусід Вася з "черепахою" "рівніший" за Петю? на основі яких прав він поставив той гараж? може він платить за аренду землі під тим гаражем?
де логіка? Показати IP 22 Грудня 2015 08:38
як можна вберегти те, чого вже немає? гаражі на Федорова, 4 уже демонтували
вікторія Показати IP 22 Грудня 2015 08:39
Демоетували біля нас гаражі- дихати стало легше..., простір мешканці побачили, а то один мусор і божики туалет за ними робили.
лучанин1 Показати IP 22 Грудня 2015 23:53
а якщо всі автовласники почнуть ставити гаражі, то з прибудинкової території буде гаражний кооператив
ТОМА Показати IP 24 Грудня 2015 00:00
Ото сміх для тупих. Скільки машин в дворі стільки гаражів. І постав такого дурного руководити. А лучанин1 молодець, варить голова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus