USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі патрульні затримали 4 нетверезих водіїв за ніч. Відео

20 Січня 2017 12:13
Чотирьох нетверезих водіїв затримали патрульні цієї ночі на Волині. Один з них вже втретє керував автомобілем у стані сп’яніння

Першого водія напідпитку виявили близько 22 години на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне.

Про це повідомили у пре-службі луцьких патрульних у Фейсбуці.

Під час спілкування патрульні помітили ознаки сп'яніння у чоловіка, той поводився агресивно, намагався поїхати з місця події в момент, коли інспектор хотів його відсторонити від керування.

Рух йому вдалось продовжити, однак за лічені хвилини особу знову затримали, доставили в Локачинську районну лікарню, де провели огляд на стан сп’яніння, що й підтвердив висновок медиків.

На чоловіка склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування в нетверезому стані), ст. 185 КУпАП (злісна непокора працівнику поліції), винесли постанову за ст. 126 КУпАП (керував без належних документів).

Також слідчий відібрав заяву у патрульного поліцейського, якого зачепило автомобілем, тож порушнику ще може загрожувати кримінал за опір працівнику поліції (ст. 342 КК).

Інших трьох водіїв інспектори виявили у Луцьку. І якщо двоє з них співпрацювали з правоохоронцями, то водій, якого виявили на вулиці Рівненській, хотів втекти.

Так, патрулюючи вулицею Рівненською, інспектори помітили транспортний засіб, який кілька днів тому був в орієнтуванні. Автомобіль зупинили, у водія помітили ознаки сп’яніння. Однак той почав утікати з місця події, забіг всередину автозаправки, де його захищала «група підтримки», потім вибіг на вулицю, не реагуючи на законні вимоги полісменів. За кілька десятків метрів його затримали (на відео).

Стан сп’яніння підтвердився (0, 49 проміле), тож на водія склали два протоколи: за керування напідпитку і за злісну непокору поліцейським.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ввв Показати IP 20 Січня 2017 13:49
по номерних знаках... типу однакових чисел ...50% не тверезі..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus