USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Луцьктеплу» дозволили орендувати котельню на Карбишева

27 Жовтня 2016 13:42
Депутати міськради затвердили проект договору оренди котельні на вулиці Карбишева ДКП «Луцьктепло».

Відповідне рішення депутати ухвалили під час другого пленарного засідання 14 сесії Луцької міської ради сьогодні, 27 жовтня.

Нагадаємо, ДКП «Луцьктепло» виявило намір орендувати котельню, навколо якої відбуваються тривалі суперечки. Саме так підприємство сподівається врегулювати процедуру перегляду тарифів з НКРЕКП.

Наразі підприємство працює за договором переробки давальницької сировини, який ухвалений судовим рішенням і не визнається НКРЕКП. Ціна на переробку договірна. Такі відносини між двома тепловиробниками потребують зміни. Так, ДКП «Луцьктепло» потребує перегляду тарифу.

До слова, 24 жовтня від власника майна надійшли нові пропозиції щодо змін умов договору. Відтак, умови для ДКП «Луцьктепло» погіршуються – вводиться подвійна облікова ставка у випадку несплати (а не у 1,5 рази, як було в першому варіанті договору), 10% штрафних санкцій від несплаченої суми, а у випадку продажу майна договір оренди котельні з попередженням за три місяці припинятиметься.

Остання правка викликала в залі бурхливе обговорення, але, зважаючи на те, що виключення будь-якого пункту має бути погоджене з власниками котельні. А це може означати тривалі переговори. Отож депутати домовилися, що ДКП «Луцьцктепло» після підписання продовжить переговори, аби нові власники в разі продажу котельні, виконували обов’язки орендодавця до кінця терміну дії договору, або ж хоча б на півроку після зміни власника.

У підсумку, після голосування ДКП може орендувати котельню загальною сумою за 9 мільйонів гривень на рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Мешканець Показати IP 27 Жовтня 2016 13:55
18 млн.за два роки-круто.А хто власник котельні-Континіум чи офшорні компанії як все в нашій недокраїні.Луцьктепло буде платити-ми всі будемо.НАБУ- ау...ви де?
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2016 14:08
краще б людям допомогли зробити індивідуальне автономне опалення! зовсім не по господарськи вчиняють
555 Показати IP 27 Жовтня 2016 15:15
необхідно провести націоналізацію стратегічних об'єкттів енергетики: теплопостачання, електроенергії, газу
Петро Показати IP 27 Жовтня 2016 16:50
Малютина молодець,удачи ,,,,,хай бог помагаэ.
леся Показати IP 30 Жовтня 2016 08:25
Малютіній і її прихвостням,стукачам,провокаторам, бездарям і так добре живеться. Що у вас тарифи зменшаться? чи у квартирі стане тепліше?. як не додавали температури по теплоносію так і будуть продовжувати робити. Дивний народ - готуйте знову граблі будете танцювати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus