USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький зоопарк хоче взяти на баланс дороговартісне майно

26 Вересня 2016 16:48
Дізнатися докладну інформацію про технічний стан мікроавтобуса, який хоче взяти на баланс КП «Луцький зоопарк», хочуть члени бюджетної комісії міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 26 вересня.

Депутати розглянули проект рішення про передачу майна, яке придбали під час реалізації міжнародного проекту «Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку».

Передати на баланс КП «Луцький зоопарк» з балансу виконкому рішенням міськради планують майно. Яке вартує понад 50 тисяч гривень (решту передають рішенням виконкому).

Це – три інформаційні сенсорні кіоски балансовою вартістю 193,5 тисячі гривень, 13 вольєрів для тварин вартістю 692,6 тисячі, огорожу території вартістю 436,16 тисячі, автомобіль Mercedes Benz vito вартістю 198,5 тисячі гривень, трактор Foton FT-354, причіп 7СХ-2т, відвал поворотний ОП-200-ФТ-450, щітку дорожню ТФ 400.50.02, вартістю 279 тисяч, скульптурні групи «Сімейство левів» вартістю 999 тисяч та «Ведмежа сімейка» вартістю 999 тисяч, а також шприцемет JM Standart зі стволом 11 та 13 міліметрів вартістю 67,2 тисячі.

У депутатів виникли питання щодо мікроавтобуса. Керівник КП «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко розповіла, що оскільки підприємство не має власного авто, доводиться постійно наймати автомобілі для доставки харчів чи тварин з інших зоопарків. Трактор наразі використовували для розчищення доріжок від снігу, допомагали іншому комунальному підприємству - «Парки та сквери міста Луцька», розчищати доріжки парку. Водночас автомобіль Mercedes Benz vito з грудня минулого року стоїть на стоянці міськради – хочуть замінити у ньому шини та акумулятор перед тим, як віддати в експлуатацію.

Докладнішу інформацію щодо автомобіля, яку не змогла повідомити керівник підприємства (рік випуску авто, причину його несправності), члени комісії вирішили заслухати від керівника автомобільного господарства міськради під час сесії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
кекс Показати IP 26 Вересня 2016 16:57
все добре а от " скульптурні групи " депутати нехай встановлять в місьраді! так доцільніше! в зоо потрібні живі "експонати"!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus