USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Міськрада продає талони на проїзд через «Устилуг» поза чергою, - ЗМІ

25 Лютого 2017 14:45
Талон на проїзд через «Устилуг» без черги коштує 1000 гривень.

Такі талони можна придбати у міськраді міста Устилуг. Так, на численні прохання знервованих контрабандистів устилузька влада відкрила новий сервіс – можна купити талон на проїзд через кордон до Польщі без черги, - повідомляє «Радар».

«Хочеш перетнути державний кордон швидше? Купи талончик – і вперед! Проїхати поза чергою коштує в Устилузі 1000 гривень», - пише видання.

Фотофакт виклала користувачка з Володимира-Волинського у коментарях до резонансної публікації Радара про устилузьку чиновницю Світлану Дубицьку, яка власноруч регулювала автомобільну чергу. Хоча в обов’язки заступника міського голови таке дивне втручання нібито не входить.

Тамтешня міськрада встановила тариф “Терміновий” і таким чином «заробляє» гроші.

Нагадаємо, про черги та «договірняки» на автомобільному пункті пропуску «Устилуг» Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало у проекті «Соромлюсь запитати».

Ось він, заповітний папірчик
А без талончика – отак…
Рішення про талони ухвалили тут – в Устилузькій міськраді
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анатоль_ Показати IP 25 Лютого 2017 14:55
Я в шоці, браття! Коли ж вже буде той порядок на кордоні? Га? Хтось знає?
777 Показати IP 25 Лютого 2017 15:01
Децентралізація в дії...
устилуг Показати IP 25 Лютого 2017 15:40
домайданились!!!!!!!!.....................
Бубочка Показати IP 25 Лютого 2017 15:48
Ось і що треба було доказати..... А цікаво тисячу оплатили на рахунок Устилузької ради? Ми їхали в середу з Луцька. Їздимо один раз в місяць. Спитали активістів чи пропустять, а вони нагло ставайте в чергу до п'ятниці проїдете. Або на Угринів... І ще спитали хто у вас тут головний, відповідь: Гунчик до нього і звертайтесь. Для кого дві митниці в нас? Для активістів,контробандистів? Пане ГУНЧИК та ГУЗЬ ви намутили на Устилузі зі своїми активістами і чергами, вирішіть цю БОЛЯЧКУ! Скільки можна. Ще такого безладу не було....
Чого дивуватись? Показати IP 25 Лютого 2017 17:09
Децентралізація - це сепаратизм. Колись були часи. які мали назву - феодальна роздробленість Русі. Те, що насаджують тепер є продукуванням тієї ж роздробленості. Цілісне тіло України розчленовують на новітні феоди-землеволодіння. Князь Луцький, барон Устилузький, герцог Ковельський, віконт Камінь-Каширський... Так що дивуватись запровадженню устилузьким баронатом власної ерзац-валюти - "перетинка" - не варто. Одна "перетинка" чи сто "перетинок" є джерелом формування бюджету подібного квазіврядування.
Кастрюлька Показати IP 25 Лютого 2017 17:35
Князь Луцький, барон Устилузький, герцог Ковельський, віконт Камінь-Каширський, п*тар Бандеровский.
Иван Показати IP 25 Лютого 2017 17:48
Переехав "по талончику" через мост на польской стороне тоже без очереди подъеду до польской "будки" ??? - есть огромное сомнение. Опять "наши" придумали очередной "на**б"
Вадим Показати IP 25 Лютого 2017 18:13
Я водій того авто і можу вам сказати що це все брехня ніхто нікому ніякої 1000 грн. не давав а винуваті активісти які займаються самі літаком роблять шалену чергу щоб на цьому заробляти Наприклад черга на сервісній 100машин а записаних 1000 і як можна перетнути кордон. За цю брехню ще можна до суду .
Бубочка до Вадим Показати IP 25 Лютого 2017 23:49
А вони на добровільних засадах!!!! І ніхто, нічого їм не зробить. І це всі знають. І вони сміються всім в очі. Ще й возмущаються. Чого їдете сюди; є куча митниць. Або, вам треба в Польщу то вирішуйте самі, як туди потрапити. Ви, вірите, що сьогодні люди можуть працювати на добровільних засадах, без оплати. За ідею. Я ніколи в це НЕ ПОВІРЮ
Тетяна Показати IP 25 Лютого 2017 20:07
Там дійсно є черга по талонах.якщо просто під'їхати, то нікуди не проїдеш. Черга на два дні вперед.те що продають, це факт.контрабандист за одну ходку заробить в десятки більше. Але це придумано, щоб заробити.
Прикордонний пес Показати IP 25 Лютого 2017 20:30
Ввести штраф 1000гр. за лишню пачку цигарок, НОРМАЛЬНИЙ контроль, поняття «черга» за тиждень ніхто не згадає.
Анонім Показати IP 25 Лютого 2017 21:30
Незнаю як за 1000 но за 200 можна проїхати якщо знаєш до кого підходити
124 Показати IP 26 Лютого 2017 16:58
Добровольці заробляють гроші добровільно. Нікому не слала думка в голову, що ціх "добровольців" громада може добровільно позбавити заробітку. Пропоную Каб. міну запровадити талончик вартістю 10 000 грн, який дасть змогу перетину кордону в режимі балістичної ракети не звертаючи уваги на простих православних в черзі ( тобто терпил), а також на власників талончиків вартістю 1 000 грн.
Василь Показати IP 5 Березня 2017 11:21
зато камеру поставили, можна тепер точно знати що черга є http://vsetutpl.com/kamery-na-granyts/ochered-na-granytse-onlayn-ustylug-zosyn-servysnaya-zona
007 Показати IP 5 Березня 2017 12:11
Зараз там контролює чергу поліція, є порядок, черга рухається швидко, такого вже дааааавно не було. Сміх в тому, що кажуть мер устилуга стоїть на тому щоб ті активісти які дерли з людей від 200 до 1000 грн зараз їздили без черги, за їхні заслуги. Це цирк, на місті правоохоронних органів потрібно взяти за д*пу мера міста і його поплічників. Я особисто не за і не проти влади устилуга, але саме місто дуже занедбане, на сервісній зоні ніхто не прибирає, коли великій вітер гілля падає на автомобілі які стоять в черці, буряни при границі по два метра, біля ПП дорога розбита в щент, зимою взагалі ціле місто не чиститься від снігу і льоду, чого там на дорогах по коліна, чотири роки їжджу туди ніразу не бачив двірників які мають підтримувати чистоту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus