USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

15 тисяч на рекламу ЖЕКів та ОСББ виділять з бюджету Луцька

24 Червня 2016 22:00
Луцький міськвиконком витратить майже 15 тисяч гривень на друковану продукцію, в якій пояснюватимуть реформу ЖКГ та як організувати ОСББ.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії вчора, 23 червня.

Так, депутати в контексті змін до бюджету міста, проголосували за те, щоб 14,77 тисячі гривень з коштів департаменту ЖКГ на капітальний ремонт житлового фонду для ОСББ передати до загального фонду виконавчому комітету Луцької міської ради на виготовлення буклетів, сіті-лайтів і постерів.

Йдеться про інформаційну продукцію, в якій розповідатиметься реформа сфери ЖКГ в контексті управління житловими будинками.
Нагадаємо, Верховна Рада прийняла закон, який руйнує монополію ЖЕКів і дає змогу мешканцям багатоквартирних будинків ефективно управляти спільним майном. Відтак, депутати минулої каденції пропонували департаменту ЖКГ розробити програму і план заходів щодо демонополізації ЖЕКів на ринку комунальних послуг. Проте депутати міськради тоді повважали, що це питання не на часі і залишили лучан сам на сам зі своїми комунальними проблемами.

Цього року, врешті у міській раді взялися за інформаційну кампанію. А ЖЕКи почали готуватися до реформи, змінюючи статути, щоб надавати послуги з управління будинками. До слова, ЖКП України цього року отримали відстрочку: вступ в силу згаданого вище закону відтермінували. Натомість новостворені ОСББ шоковані діяльнісю ЖЕКів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Платник. Показати IP 25 Червня 2016 13:23
Не стаття а марення. По- перше лучани які не бажають створювати невідомо що сам, на сам зі своїми комунальними проблемами не залишились. Їм допомагають ЖЕКИ та МЖК, за що ми їм дякуемо.. Я розумію, що витрачають гроші на рекламу ЖЕКІВ. А до чого тут ОСЕБЕБЕ. Це громадська органзація. Хай ці ОСЕБЕБЕ за свої гроші себеі рекламують. Яке право мае влада витрачати наші податкина невідомо що? Поверніть гроші ЖКГ .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus