USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині з’явиться ще одна ОТГ - Маневицька

21 Лютого 2017 17:37
Незабаром на Волині з’явиться ще одна об’єднана територіальна громада. За створення Маневицької селищної ОТГ проголосували на зборах у цьому районному центрі.

Про це повідомляє Волинська регіональна дирекція НТУ.

Відповідно до Перспективного плану, окрім селищної, до неї увійдуть Довжицька, Куклинська, Лісівська, Оконська і Черевахівська сільські ради. Таким чином буде створена потужна громада із понад 18-тисячним населенням і площею 453 квадратних кілометри.

Детальніше про збори громади та її перспективи розповів Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк:

- Відбулися збори, на які прийшли жителі селища, депутати, сільські голови… Майже одноголосно присутні проголосували за створення об’єднаної територіальної громади. Зокрема, “за” проголосували 72 особи, “проти” – 3, утрималися 10. Після зборів у Маневичах рішення прийме сесія районної ради.

На думку селищного голови Олександра Гаврилюка, перспективи Маневицька об’єднана територіальна громада має хороші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 22 Лютого 2017 16:23
Прилісненську ОТГ також візміть до себе, а то там біда!!!!
до роздумів Показати IP 23 Лютого 2017 03:44
сама теорія створення і функціонування територіальних громад розписана цікаво і ніби для людей, однак спостерігаючи за очільниками які знову намаються протиснутись до ЛАСОГО корита, то стає лячно. А чи не спадало Вам на думку, що це задум, після реалізації котрого, не буде приводу спитати у влади за грабунок країни останні 20-30 років і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus