USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Поліція заперечує підготовку до штурму позицій учасників блокади ОРДЛО

17 Лютого 2017 13:12
Національна поліція заперечує оточення і підготовку до штурму позицій активістів залізничної блокади на лінії розмежування в Бахмуті Донецької області. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Нацполіції в Донецькій області.

Раніше повідомлялося, що РНБО наказала силовикам навести порядок на дорогах Донбасу і взяти під посилену охорону стратегічні об'єкти регіону.

ЧИТАТИ ЩЕ: Наказ отримали: чи піде влада на зняття блокади Донбасу?

Учора штаб блокади заявив про оточення поліцією позицій активістів залізничної блокади на лінії розмежування і підготовку штурму їхніх позицій у Бахмуті Донецької області.

Зокрема, у штабі заявили про те, що погрози озброєного штурму редутів “Богдан”, “Запоріжжя”, “16 добровольчого батальйону”, що поширюються Керівництвом МВС через ЗМІ, ніяк не вплине на рішення українських патріотів припинити торгівлю на крові та фінансування тероризму.

"Блокада буде продовжуватись! Всі погрози зі сторони корумпованої влади свідчать про те, що ми на вірному шляху і дають нам силу та натхнення перекривати шляхи фінансування тероризму та окупантів, які поки що лишаються вільними", - йдеться у заяві.


У поліції заперечили оточення і підготовку до штурму позицій активістів блокади.

"За нашою інформацією, ніякого оточення там немає", - повідомив працівник прес-служби.

Він додав, що на місце виїжджала слідчо-оперативна група, яка здійснювала слідчі дії в чотирьох провадженнях, відкритих за фактами дій активістів, зокрема за фактами блокування руху поїздів.

Пізніше поліція повідомила, що в Бахмутський відділ поліції звернулися представники Донецької залізниці, які повідомили, що блокувальники відмовляються повернути їм захоплений раніше тепловоз.

"Машиніст в супроводі дільничного офіцера поліції прийшли сьогодні до місця блокування в Бахмуті і попросили передати їм тепловоз для того, щоб вони могли його забрати. Їм було відмовлено. У цей час блокувальники підпалили перед тепловозом шини, в зв'язку з чим на місці працювали співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій ", - сказано в повідомленні преcc-служби ГУ НП в Донецькій області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
фортифікатор Показати IP 17 Лютого 2017 13:30
редути...... деб*ли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus