USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Поліція знайшла трьох п’яних волинян, які лежали посеред дороги

21 Січня 2017 12:19
У ніч на 17 січня 2017 року працівники сектору реагування патрульної поліції здійснювали поліцейське піклування, щодо осіб, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє Район.Камінь-Каширський з посиланням на сектор моніторингу Камінь-Каширського відділу поліції

Троє громадян втратили рівновагу, впали та лежали на дорозі. Серед них - 41-річна жителька та 51-річний житель міста Каменя-Каширського, а також 34-річний мешканець села Грудки. Оскільки погодні умови тоді були не дуже сприятливі, особи могли отримати будь-якого роду переохолодження. Саме тому поліцейські доставили їх по домівках

З цими особами провели профілактичні бесіди та склали адміністративні протоколи за статтею 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п’яному вигляді».

Що таке поліцейське піклування, розповіла працівник сектору Валентина Коширець.

«Поліцейське піклування застосовується до осіб, які потребують допомоги. В нашому випадку – це особи, які перебували у громадському місці і внаслідок сп’яніння втратили здатність самостійно пересуватися».

Нагадаємо, що розпивання спиртних напоїв у громадських місцях, або поява в громадських місцях у п'яному вигляді тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ку-ку Показати IP 21 Січня 2017 12:25
погано .що не має витверезників! а то таких поважних людей поліція повинна розвозити на "таксі" по домах! звичайно після цього ще більше будуть пити.
40* Показати IP 21 Січня 2017 13:36
Водка пей, земля валяйся.
Сумрак Показати IP 21 Січня 2017 14:41
На виправні роботи,вулиці підмітати,сніг розчищати.Тоді може трохи задумаються.
Анонім Показати IP 21 Січня 2017 15:36
Дивно )))), знайшли те, що лежало на дорозі на виднлму місці, у Вас розкриття злочинів 6% шукайте краще злочинців.
фініта ля комедія Показати IP 21 Січня 2017 15:58
Санкція Ст .178 передбачає лише усне попередження, тобто три особи напились до чортиків і їх за "дякую" додому БЕЗКОШТОВНО завезли. А це безкоштовне розвезення за пияків заплатили платники податків, і думаю немало. Прикольно виходить, я завтра на 200 грн. куплю горілочки, вип"ю з товаришем, і нехай на нас складуть 178 і везуть до Львова додому разом зі свої поліцейським піклуванням та профілактичними бесідами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus