USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Савченко відмовилась від недоторканості, від якої не можна відмовитися

21 Лютого 2017 10:52
Народний депутат України Надія Савченко написала заяву про відмову від депутатської недоторканності. Проте, на думку експертів, це не що інше - як приклад популізму.

Фото заяви нардеп оприлюднила на своїй сторінці у Facebook.

Так, експерти наголошують, що депутатська недоторканність прописана у законах і "знімається" під час розгляду конкретної справи, де фігурує депутат. Відтак, відмову нардепа вважають популістським жестом.

"Фокус в тому, що жодною заявою про зняття з себе недоторканності остання просто так не знімається. Повинен бути відповідний закон Верховної Ради, щоб зняти з усіх депутатську недоторканність. За рішення щодо окремого нардепу ВР повинна проголосувати постанова за поданням генпрокурора. Все інше - гра на публіку", - ййдеться у матеріалі видання "Реал".



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛОНТЕР ОЛЕШКО НАЗВАВ САВЧЕНКО «ЗАВЕРБОВАНОЮ МЕДВЕДЧУКОМ АГЕНТУРОЮ»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 21 Лютого 2017 11:54
От же ж, Знову вам не Слава Богу ! Надя сказала- Надя зробила !!! ПНХ !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus