USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У головне лісництво Волині приїхали з обшуком. Репортаж

20 Лютого 2017 16:38
Силовики, які приїхали у Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства, вочевидь, вилучали документи. Вивозили їх автомобілями від «чорного» входу приміщення.

Останнім часом персона головного лісівника Волині Олександра Кватирка засвітилась одразу в кількох скандалах. Так, на початку лютого лісівників з різних куточків Волині на мітинг під стіни Волиньради привезли шкільними автобусами. Тоді організатори акції наголосили, що обурені зверненням облради щодо можливого звільнення їхнього керівника Олександра Кватирка. Втім, самі ж учасники акції зізналися, що їм дали вказівку приїхати та заборонили висловлювати свою позицію.

А кількома тижнями раніше - перед приїздом головного лісівника Волині Олександра Кватирка на Водохреще зрізали 160 сосен. Молоденькими деревами прикрасили доріжку до ополонки, підготовлену для купання.

Сьогодні ж, 20 лютого, близько 10 ранку, правоохоронці перекрили вхід у Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства. Повідомляли про те, що проводяться слідчі дії, але більше нічого - не коментували.

За станом на 12.30 Олександр Кватирко зауважив представникам ЗМІ, що наразі нічого не може сказати, окрім того, що працівникам ВОУЛМГ «заважають працювати». Він повідомив, що правоохоронці вилучають документи та комп’ютери щодо питання військових лісів у Ковельському районі. З його слів, у кабінетах працівників ВОУЛМГ працюють слідчі прокуратури та Управління захисту економіки в області.
Згодом стало відомо, що опрацьовуються матеріали в рамках кримінального провадження, порушеного за фактом начебто незаконного використання ДП «Ковельське ЛГ» земельних ділянок, які нібито належать до території військового полігону Повурськ.
Документи вивозили автомобілями від «чорного» входу приміщення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
андрій Показати IP 20 Лютого 2017 17:11
ДОПОКИ НЕ ЗМІНИТЬСЯ ПОРОШЕНКО А ЗА НИМ ГУНЧИК НІЯКІ ПЕРЕВІРКИ ЙОМУ НЕ СТРАШНІ , БО ГУНЧИК ЙОГО І КРИШУЄ ,ДА І ПРИ ЦІЙ ПРОДАЖНІЙ ТА ГНИЛІЙ ПРОКУРАТУРІ НА ЧОЛІ З ЛУЦЕНКОМ ТИМ БІЛЬШЕ, ТАК ЩО НЕ ЗВЕРТАЙТЕ УВАГИ НА ТАКІ НОВИНИ , КРАЛИ КРАДУТЬ І БУДУТЬ КРАСТИ НЕ ЗАЛЕЖНО ВІД ВІЙНИ ТА ПРОЛИТОІ КРОВІ ,ЗА ТРИ РОКИ ІХНЬОГО ЗНУЩАННЯ ЦЕ ВЖЕ ТРЕБА ЗНАТИ
Н-да Показати IP 20 Лютого 2017 17:22
У Волинських новин уже свій стиль. Спочатку були сосни в Шацьку...
Анонім Показати IP 20 Лютого 2017 17:40
Володя Латковський оооо?))))
123 Показати IP 20 Лютого 2017 19:12
хай ще рожищенських лісників потрусять..ато продають на ліво і на право...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus